tirsdag 18. oktober 2011

121 & marathon

Alexander hadde sin andre dag på jobb, og er ute av leiligheten før vi andre har rukket å si god morgen.
Jorid og gutta tilbragte formiddagen på lekerommet på hotellet, ute regnet det.
Kl 12.00 hadde vi avtale med 121 Agency inne i down town, for å skaffe maid. Vi intervjuet 6 potensielle maider, men veldig vanskelig å vite hva man skal spørre om. Ut ifra magefølelsen har vi et par favoritter, og kommer til å kalle disse inn til 2.gangs intervju når vi er kommet i hus i Sommerville.

Så bar det avgårde til IKEA hvor vi gjorde unna en skikkelig marathon-shopping på to timer. Sofaer, senger, stoler og bord ble bestilt over en lav sko, og mandag blir det levert til vårt nye hjem, båret inn og skrudd sammen. Så der slipper Aleandersen billig unna:)

Med gutta på slep hele dagen, ble vi reddet av ipad og Nintendo DS. Takk og pris for at det finnes.

Skumle løver går løs på IkeaGutta sitter i ro, så papsen får bestilt seg sofaEllers fikk vi gode nyheter i dag: Ser ut som Emrik kan få plass i en barnehage veldig nær Sommerville Park fra november! Vi skal besøke Little Empire til tirsdag, så får vi se om det faller i smak. Vincent har fått bekreftet plass på Overseas Family School fra 1. januar, så hvis de ikke skulle få noen uforutsette ledige plasser på denne siden av nyåret, vil han gå hjemme med Jorid frem til da.

Og så må vi gratulerer super-spreke farmor, som i godt voksen alder har gått til anskaffelse av en Ipad2, og som skypet med oss for første gang i kveld, da hun ønsket gutta en god natt! Det var stor stas, og plutselig virket ikke avstanden hjem så stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar