lørdag 15. oktober 2011

Alt og ingenting

Nok en ny koselig dag i Singapore, hvor vi har gjort alt og ingenting!
Dessverre ingen bilder fra dagens gjøremål, da kamera var tomt for batteri!

Etter en trøblete natt, hvor gutta holdt det gående fra 00.00-04.00 (gjesp), sov de heldigvis til kl 0900! Frokost ble spist 10:30, og det har vel ikke skjedd på hvertfall fem år at vi har spist så sent!

Så bar det avsted til den norske sjømannskirken i Singapore, hvor det er risengrynsgrøt hver lørdag. Der møtte vi Vegard (KM kollega av Alex)og Cecilie, som flyttet ned to dager før oss. Vedlig koselige folk! Og en veldig søt og hyggelig og ung kvinnelig prest, som tok oss imot med åpne armer og et stort smil! Blir nok ikke siste gangen vi er der på arrangement av ulikt slag! De har lekegrupper, business lunsjer, grillkvelder, damelunsjer osv! en flott sosial arena!

Så taxi videre til Tanglin Mall hvor gutta fikk seg nye crocks, og UV t-skjorter for å beskytte mot den sterke sola her ved ekvator.

Vi hadde så en bade-date hos Anders (FMC kollega av Jorid) og Linda, Edvard og Georg, hvor vi lekte, badet, skravlet og spiste boller på tak-terassen deres på Tanglin! Kjempekoselig det også! Folk her nede er veldig imøtekommende, blide, vennlige og deler med glede av sine erfaringer.

Enkel middag på rommet før lørdagsgodteriet ble spist til Svampebob på amerikansk TV. Når gutta er i seng og sover, så ligger vi rett ut på sofaen klare for å sove vi og! Blir trøtt av alle nye inntrykk, alt man vet som skal fixes etc.....og er umulig å si hvordan natten vil bli med to døgnville gutter.

Men som sagt, nok en fin dag her nede, hvor vi har gjort alt og ingenting!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar