mandag 31. oktober 2011

Berg- og dalbane

Livet her nede er som en berg- og dalbane!

I går kjentes alt litt svart ut, med ingen maid på plass, ingen barnehageplass til gutta på denne siden av jul, min plagsomme bekkenløsning og Alex sin jobbtur til Malaysia!
Men i dag skinner solen på oss igjen: Gutta har fått plass i barnehage fra og med neste tirsdag, det blir bra for oss alle, selv om det blir et bytte mer enn strengt tatt nødvendig på de, hvertfall Vincent som begynner på skolen i januar! Vi får se hva vi gjør med Emrik, for barnehagen de skal gå på frem til jul, ligger litt upraktisk til, og ikke i nærheten av hverken hvor vi bor eller hvor Vincent skal gå på skole, men vi får ta det litt som det kommer.
I tillegg har Alex avlyst Malaysia turen pga min bekkenløsning! Og svigermor ringte og sa at hun muligens kommer på et besøk snart:) Hurra! Livet er plutselig godt igjen! Selv om Alexander har stressende og lange dager på jobb med overload av ting å sette seg inn i!

Gutta og jeg har hatt en rolig dag hjemme  i dag, og stakk en tur bort til den lokale lekeplassen. Midt på dagen var det et heidundranes regnvær med lyn og torden! Da koste vi oss inne med fruktsalat laget av all den deilige frukten som er her, nammm! Men det varer heldigvis ikke i timesvis og det klarnet opp før vi skulle på Halloween fest.Fin ny lekeplass rett borte i gata


Deilig frukt salat!


Gutta klare for fest, utenfor huset vårt.
 Vi feiret Halloween med mange andre norske og svenske familier i gaten! Kjempekoselig! Alle var bedt hjem til Bjørg på pølser i hjemmelaget pølsebrød (helt nydelig, selv for meg som ikke liker pølser) og etterpå gikk barna "trick or treat" og samlet godteri i posene sine! Det krydde av barn i gatene, alle nasjonaliteter, og Alexander og jeg fikk hilst på mange hyggelig foreldre!

Det var to fornøyde gutter som la seg i kveld, etter å ha spist godteri til kveldsmat!

2 kommentarer:

  1. Hehehe, de er så søte altså... Tenker de koste seg med godis til kvelds! Sees i morgen :)

    SvarSlett
  2. De fineste fineste guttene! Fint å se at de koser seg:). Mathea spurte i dag hvorfor Vincent hadde flyttet og om han aldri kom til å bo i huset sitt mer:). Hun er jo vant til å se han hver dag i barnehagen. Så dere er savnet folkens:)
    klem Mathea, Tomine, Thomas og Marte

    SvarSlett