onsdag 26. oktober 2011

K.A.O.S

Her er det travle dager!
På mandag var vaskebyrå, flyttebyrå med flyttelass fra Norge og montører fra IKEA her på en og samme tid! Samt internett og kabel-TV mannen! Rimelig kaos her da! Men gutta var fornøyde med å få se igjen leker og bøker hjemmefra! Uansett, det er deilig å være i hus og starte på kapitlet om å skape et møblert hjem for de neste to årene! Det er 50 (!) trappetrinn fra nederste etasje (kjøkken) til øverste etasje (gjesterom), så ikke like kult å glemme noe oppover i etasjene! Og vi roper stadig: "hvor er du " til hverandre! Legger, lår og rompe er støl og stiv etter farting opp og ned og opp igjen, men vi venner oss vel til det! Ikke så bra for bekkenet til Jorid, får kjøpe noen helse-sandaler mot rygg-vondt!

Kontroll hos legen gikk fin-fint! Alt er bra med den lille der inne, den vokser som den skal og har det bra, og er visst ingen tvil om at Vincent og Emrik venter en lillesøster på nyåret.

Ellers er vi drit-lei IKEA etter tre besøk på under en uke! Utrolig hva man må ha for å få et hus og hjem til å fungere! Og alt er jo så dyrt her nede, at blir nok mest IKEA på oss! Men gutta vil gjerne på IKEA, der er det jo svenske kjøttbullar og lekeland!

Legger ved noen bilder fra i dag, nasjonal helligdag (festival of light) så papsen kom hjem midt på dagen og tilbragte resten av den med oss.
Bilder av huset, før og etter kommer snart!  imorgen kommer (forhåpentligvis) siste lass fra den svenske møbel-giganten!


Tapas.lunsj på Dempsey Hill
Tapas var midt i blinken for Vince
 

Alexanders nye leke-tøy, fin å kjøre til jobben i!
Besøk i  Botanisk hage her i Singapore! Mye morro å se!


2 kommentarer:

 1. Så spennende dager, og så mye moro gutta får oppleve! Her hjemme er det skikkelig høst, om enn ganske mildt. Mye regn og tidligere og tidligere mørkt. Har kjøpt alle juleblader som er å oppdrive... Gleder meg til å komme til sommeren :o) Matilde og Fanny forteller tydeligvis villig vekk om at de skal ut på langtur, men ikke når... Jeg hører nemlig stadig utsagn som "Har ikke dere dratt til Singapore enda?" fra foreldre til vennene deres etc...
  Stas med lillesøster!! Glad i dere og savner å ha dere i Norge! Stor klem fra Camilla

  SvarSlett
 2. jeg savner dere!!!
  deilig å kikke i bloggen til tross for store tårer i øya og klump i magen:)!!
  stort suss til alle fire:*:*:*:*
  Hilde

  SvarSlett