søndag 23. oktober 2011

Strek i regningen

Etter en lat lørdag, har vi hatt en lat søndag!
DEILIG!

Har hengt ved det fine basseng-området her på hotellet på formiddagen med familien Sandbæk-Sjøløkken: avslappende og veldig koselig! Perfekt bassengvær: disig!

Så en liten pause fra sola midt på dagen, før vi tok taxt til Vivo City: et GIGA shopping-senter, som det virket som om ALLE hadde tatt turen til i dag! Usansynlig mye folk, men må man så må man: vi måtte ha TOMTOM, før Alexandersen setter seg bak rattet og kjører oss til vårt nye hjem i morgen tidlig!

Middag på Vivo CityDeilig fiske-middag!

Buse-bilde
I dag har vært siste dagen vår her på Fraser Suites, imorgen skulle town-houset i Sommerville Park være tomt og nyvasket, klart til vår innflytting. MEN, det er det visst ikke!!! Det er tomt, men boligagenten, som skulle leie inn vaskebyrå for å vaske ut av det i løpet av helgen, har droppet hele saken, da han mente det var bedre å vaske huset etter at vi har flyttet inn!!! Strek i regningen! Kjenner vi er litt irriterte!
I morgen kommer en stor bil med IKEA-varer og flyttelasset vårt fra Norge, så hadde vært deilig å slippe vaske-folk der i tillegg! Men som vi er enige om: det kommer en vakker dag veldig snart hvor vi sitter i et rent,  møblert hjem! Så vi får bare smøre oss med tålmod!

Angående kommentarer! Har fått flere beskjeder om at dere ikke får lagt inn kommentarer! Dette er nå fixet, var noe i våre innstillinger for bloggen, som vi nå har rettet på! Dere må bare velge i feltet for "kommenter som": "navn/nettadresse" eller "anonym". Kjempekoselig om dere legger igjen kommentarer!

I morgen skal jeg på første svangerskapskontroll her nede! Blir spennende å møte legen, se sykehuset, se om alt står bra til med den lille, og se om det fortsatt er en liten jente der inne:)
Vi har fortsatt vanskelig for å tro akkurat det siste:)

Ser ut til å bli en begivenhetsrik dag i morgen! Ingen tvil om det!

2 kommentarer:

 1. Ja da kan vi kommentere :)

  Lykke til med flyttingen i morgen, og fortsett og skriv, så gøy å følge med :)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Deilig med late dager, det er jo sikkert voldsomt med nye inntrykk for dere om dagene så godt dere tar det litt easy.:) Synes forresten det virker som dere har fått ordnet masse.
  Gleder meg til å se bilder av det nye hjemmet deres, og lykke til på kontroll i dag. Spennende!!
  Ha en superduper dag og hils.
  Klem Annette

  SvarSlett