onsdag 16. november 2011

Barnehage-liv

Mandag var det klart for dag nr 3 i barnehagen.
Vincent holdt godt i hånden til farmor, men etter 10 minutter tok hun farvel, og det gikk fint!
Vincent er stor og modig, og skjønner også litt mer enn lillebror.
Emrik klamret seg fast til mamsen og hulket og gråt fra vi kom til jeg overleverte han til en av tantene etter ca 20 minutter. Oppløst i tårer forlot jeg lillegutt, og fikk heldigvis litt trøst og gode ord fra Farmor som ventet utenfor.

Vi bestemte oss for å gå hjem. Det er ca 1.4 km, og tar ca 20 minutter!
På veien går vi gjennom et eksklusivt sted som heter Dempsey Hill, med antikvitetsbutikker og restauranter. Vi stoppet på en antikvitetsbutikk, og fant det mest fantastiske spisebordet, laget av kraftige gamle bærebjelker fra eldgamle hus som ble revet i Kina. Både Anmari og jeg fikk helt blod på tann, det MÅ vi bare ha! I samme butikk er det flotte statuer, gamle kinesiske skap, nattbord, lamper, sjenker. Virkelig mye flott, som er morsomt å ha med seg hjem om et par år! Nå gjenstår det bare å overtale papsen (the man with the money!):)

Vi glemte helt den hjerteskjærende avskjeden med Emrik, og fortsatte inn til Huber's Butchery, en annen fantastisk butikk på Dempsey! Her er det all slags tenkelig kjøtt, oster, viner, grønnsaker og delikatesser! Vi fant til og med norsk meierismør, melkesjokolade, Ringi eplemost og fiskegrateng. Til en litt annen pris enn hjemme, men fint å vite at det går ann å få tak i om man ønsker.

Anmari handlet inn masse deilig kjøtt og mat til middag + litt til! namm.

Så gikk vi hjem, varmt og godt, og så la vi oss ved bassenget og lå der frem til vi hentet gutta kl 14:00.
Det var to fornøyde gutter som ble med oss hjem! Vincent hadde ikke grått hele dagen, og hadde lekt fint med noen gutter, bl.annet en svansk en som heter Erik, mens Emrik hadde grått av og på helt til de skulle ut å leke, og han fikk på seg robot-capsen sin!


Vincent med mamma sine briller


Emriken vil gjøre det samme som storebror

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar