tirsdag 29. november 2011

Heaven

Det aller aller viktigste som har skjedd i dag er at Eva (eller Nieva som hun egentlig heter) har flyttet inn!Litt rart, med VELDIG DEILIG! Kan nesten ikke tro hvilken luksus det er. Da gutta kom hjem fra barnehagen, fixet hun et lett måltid til oss tre! Etter å ha ryddet opp etter oss, tok hun med gutta ut en tur, og jeg satt igjen og visste ikke helt hva jeg skulle ta meg til....!?
Deretter kom hun hjem og laget middag som var klar til Alexander var hjemme fra jobben. Etter middag gikk vi 4 opp og så på barne TV (Jul i Svingen, episode 19!) mens hun ble igjen nede og ryddet etter oss, tok oppvasken, bar ut søpla, organiserte i skap osv......HEAVEN!!!

Begge gutta har forresten begynt å prate litt engelsk! Veldig morsomt! Vincent mer enn Emrik, men begge har små fraser som "Hello", "Good morning", "Thank you", "Yes please", "Goodnight" osv. I tillegg får vi referat fra barnehagen om at Vincent synger litt engelske sanger, sier "Me first" og "Can you help me please".
Det vil sikkert bare bli mer og mer av dette fremover.

FYI: Eva er 42 år, philipinsk, har 7 barn (7-20 år) og et barnebarn. Hun har jobbet i Singapore i 5 år, og vi er den tredje norske familien hennes, så hun er godt opplært i norsk matlaging og hygiene! Tror og håper dette vil bli bra! Gutta virker hvertfall veldig fortrolige med henne allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar