onsdag 23. november 2011

Oooops

Oooops, en uke er gått siden forrige innlegg! Beklager, lover å skjerpe meg.
Er bare så vanskelig å få satt seg ned. I løpet av dagen er det liten eller ingen død-tid, og når kvelden er her og gutta er i seng, så frister det lite å sette seg en time forran PCen, skrive innlegg, finne bilder osv. Da frister det mer å flate ut på sofaen med Alexandersen, Tv eller et blad!
Men, som sagt, lover å skjerpe meg, er jo for vår egen del vi lager denne bloggen også. Fint å se tilbake på, når vi er hjemme i Norge igjen! Det er 6 uker siden vi satte oss på flyet til Singapore, og tiden har bare flydd avgårde! Som noen sa det så pent: vi er snart ferdig med 1/12 del allerede - haha!

Den siste uken har kort fortalt bydd på følgende:
0. Torsdag dro vi på kino midt på dagen. Så Happy Feet 2, en heller RÆVA film, men gutta var fornøyd så lenge de fikk godteri:)
forste gang vi har brukt jakke her nede! kaldt på kino.

Happy feet 2 - anbefales ikke!

1. Utsøkt hjemmelaget laksemiddag på fredag med Benedikte's hjemmelagde Hollandaise saus! NAM!

2. Trøblete leveringer av Emrik i barnehagen, og da også vondt for mamsen. Mye snørr og tårer for å si det sånn. Guttene har forresten begynt å ta skolebuss til barnehagen, jeg har vært med på morgenen, og på tirsdag kjørte de hjem alene. De var så stolte og fornøyde da de gikk av bussen utenfor huset vårt. Fredag er første dag de skal kjøre alene både til og fra. Det er en egen "buss-tante" som tar de imot, spenner de fast, og passer på at de blir levert inn i riktig avdeling. Vicent storkoser seg i barnehagen. Rart, for det var han jeg var mest bekymret for før vi flyttet ned hit.....

3. Lørdag benyttet vi anledningen siden vi hadde barnevakt og dro ut på en flott restaurant kalt Senzo i Club Street. der var det avskjedsmiddag for Frode, som Alex tar over jobben til, og velkomst for Alexander, Vegard og Thomas som alle har flyttet ned hit i høst. Det var nydelig 4 retters middag, masse deilig vin (for de som kunne drikke dette) og hyggelig selskap med de fleste KM expat'ene som er her nede. Vi var de første som dro rundt midnatt, resten av gjengen hadde dratt på karaoke bar og vært hjemme rundt halv fem på morgenen.

gutta koser seg med lørdagsgodterier og farmor
pyntet til fest for første gang her nede

Club street - koselig gate ved china town

Vegard og Alex - need i say more?

4. Vi hadde en deilig dag på stranda med farmor på søndag

east coast

waterboy

flette fra kvelden før

gult er kult

Endelig fikk farmor seg en singapore sling.
5. Og søndagkveld var vi på sjømannskirken på grillaften! Der var det god mat og stinn brakke. Dessuten fikk vi handlet litt norvegia, tomatsuppe og julemarsipan:)

6. Mandag var jeg på kontroll nr 2 av baby i magen. Alt så veldig bra ut. Er 11 uker igjen nå! Jeg hadde "mild Anemia", så er satt på en vitamin-kur.

7. Mandag kveld var det tid for farmor å sette kursen hjemover, etter to uker her i varme strøk. Hun skulle fly om Doha (Quatar) hjem igjen. Takker for hyggelig besøk, med mye hjelp og avlastning med gutta. Om 2,5 mnd er hun tilbake igjen:)

8. Mens gutta var i barnehagen på tirsdag, fikk jeg og Cecilie handlet inn 18 av 24 adventskalender gaver. De skal pakkes inn på lørdag når gutta (Alex og Vegard) skal på lutfikslag med Ingrid Espelid Hovig. Papsen har også fått kjøpt seg en stilig dress til dette laget. Mamsen har fått kjøpt seg ny lommebok (!) så er billig i drift her nede (enn så lenge).

9. Ellers lengter jeg litt hjem til snø-fylt Kongsberg og førjulsstemning. Får ikke den samme feelingen her. Men det skal ikke stå på julebelysning og pynt, gater og kjøpesenter er pyntet til randen, og går Amerikansk jul en høy gang. Vi har startet adventstiden med å se episoder av Jul i Svingen på DVD. Fantastisk koselig serie som fenger både store og små!

Sender ekstra gode tanker til Siren og Annette som venter hver sin lille jente i disse dager - vi venter i spenning:)

Da skal papsen spille squash med Svenn-Are, og jeg skal stupe ned horisontalt i sofaen etter en litt langdryg dag hjemme med begge gutta i øs pøs regnvær!

3 kommentarer:

 1. Jeg SAVNER deg!

  SvarSlett
 2. Haha, så en julepyntet Orchard Road setter deg ikke i julestemning!? Om det er noen trøst så er det lite førjulsstemning her i Kongsberg, ni varmegrader og sprutregn ute nå.

  Artig å lese bloggen deres, har vært innom her et par ganger tidligere og det er mye å nikke gjenkjennende til. Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men er ikke barnehagebussen genial? Anders vurderte sterkt å lansere det som forretningside til Kronen da vi flytta hjem ;-)

  God helg fra Kari Anne K

  SvarSlett
 3. Er inne her nesten hver dag, så blir så glad når det kommer et nytt innlegg :)
  Ikke noe sne og julestemning her enda....så nyt varmen :)


  Savner deg

  God helg

  Klem Camilla

  SvarSlett