fredag 23. desember 2011

22.Desember og "Drekkedagsnatta"

Bittelille julaften, og det er på tide å sette inn støtet med skikkelig julesysler.
Først var det julegrøt i sjømansskirken, masse folk, og jammen kom nissen også! Litt skummelt syntes Emrik. Så bar det til slakteren for å hente ribba, som var cut "norwegian style". Og jammen var ikke juletreet vi hadde kjøpt levert på døra og på plass i stua.

Mormor leser bok for gutta

Vincent var bedt på knuse-pepperkake-hus-party hos Theodor, mens Emrik ble med mormor og moffa til bassenget. Onkel Per tok seg en treningsøkt, mens tante Hedda fikk lekre røde negler på tærne til jul.

Da papsen kom hjem fra jobb, dro vi alle bussen til Tanglin Mall og spiste biff/spare-rib på Chilis. Før det store skulle skje: Hver dag i desember fra 19:45-20:00 settes julemusikken på full guffe og skum-maskinene skrus på - det er et nærmeste man kommer snø i singapore! Vincent syntes det var stas, Emrik syntes det var skummelt.Onkel Per og tante Hedda og Emrik har sett noe rart

Det finnes reinsdyr i Singapore også!

For ikke å snakke om snø....

Eller var det skum?

Ser hvertfall ut som snøSer ut som Vince kommer rett fra badekaret

God Jul fra Singapore

I dag er det drekkedagsnatta hjemme på Kongsberg, og tradisjonen tro, skulle Farmor sitti barnevakt, Alexander skulle vært i skogen med gutta og fyrt bål, mens jeg skulle vært på Skraagata med jentene!
Vi tenker på dere, og gleder oss til julen 2013:) Julestemningen tar seg hvertfall stadig opp her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar