søndag 4. desember 2011

Jule-lunsj

Torsdag var det fridag for gutta! HAdde lovet de å dra til Haw Par Villa, en tigerpark med masse skulpturer, men grunnet regn, ble det innendørs lekeland isteden.
Bobler overalt!
Så bar det videre til den norske sjømannskirken, hvor det var duket for jule-lunsj. Der møtte vi papsen, som hadde reist fra jobben for å få i seg litt norsk julemat, samt Vegard og Cecilie. Her var det ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, våssakorv, sild, røklaks og gravet laks. Kjempedeilig mat, som å være hjemme i Norge. Til dessert var det karamell pudding, riskrem med rød saus og kransekake. Å kalle det lunsj var kanskje en underdrivelse, med deilig var det uansett.


Papsen dro tilbake på jobb, mens jeg og gutta kom hjem til ryddig og rent hus! Er jo helt fantastisk med Eva! Hun gjør ting, før jeg rekker å tenke på at det må gjøres, og plukker opp små detaljer her og der som gjør oss SÅ fornøyde med henne!

Kl 17:45 stod middagen klar på bordet: Fried rice med scampi! Yummi! Når vi er ferdige å spise, sier vi bare takk for maten, og bærer tallerken vår ut på benken, før vi går opp og ser barneTV eller hva vi måtte ønske å gjøre! Eva står igjen og rydder og vasker etter oss! Merker at det vil ta litt tid å vende seg til dette! Uvant og unorsk og veldig deilig! Men vi sliter med litt dårlig samvittighet, og føler vi må gå og si takk hele tiden!

På kvelden var papsen ute på Julefest for prosjekt avdelingen på jobben! Litt tidlig å be Eva passe gutta, så mamsen ble hjemme. Det kommer nok mer enn nok av sjanser til å komme oss ut begge to og lufte oss etterhvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar