fredag 16. desember 2011

Juleferie og snart storinnrykk

Fredag og siste dag i barnehagen for gutta, før juleferien starter.
Papsen hadde rolig morgen hjemme og fulgte gutta til bussen. Vi skulle nemlig videre på omvisning på Thomson Medical Center hvor lille trille skal fødes, samt time hos Dr. Chang.
Fødestuen så helt fin ut, litt nyere enn hjemme på Kongsberg sykehus, men mye det samme. Rommene du skal bo på etterpå kalles suiter og så ut som hotell! Luksushotell! Jeg har reservert et standard singel-rom, hvor det er eget bad, sofa, TV, internett og air-con! Tror strengt tatt jeg har det mest nødvendige da:)

Legetimen gikk fint, ultralyd viste at alt ser bra ut. Både jeg og babyen vokser som vi skal.
Det er ca 7 uker igjen til termin!

Alt tok så langt tid på Thomson i dag, at Alexander valgte å ha hjemmekontor resten av dagen. Han kunne ta imot to fornøyde gutter som hadde hatt en fin juleavslutning i barnehagen. Vincent skal jo ikke tilbake dit noe mer, i motsetning til Emrik. Uff, gruer meg til Emrik skal dra dit alene etter jul, det blir nok tøft for han, for han har blitt veldig avhengig av storebror.

Klokken fire hadde vi avtale om å hilse på Mrs Jenny og Mrs Catherine som er de nye lærerne til Vincent, og se skolen og klasserommet på Overseas Family School, hvor han begynner 9. januar. Vi kom litt forsinket grunnet trafikk-kaos, som igjen var grunnet regnvær, men vi hadde et fint besøk, og fikk et godt inntrykk av både lærere og opplegget på skolen! Det blir veldig spennende for Vincent over jul! Klassen hans har 25 elever, som kommer fra hele verden. Vår norske nabo Theodor er eneste andre nordamnn i klassen, og det er fint for Vincent å ha et kjent fjes når han begynner. På mandag må vi dra å kjøpe skoleuniform og diverse utstyr.

Det har vært en lang dag med mye input og info, både på sykehus og skole!

Alexander kjørte Vegard og Cecilie til flyplassen på kvelden, de skal hjem på juleferie, og vi får låne bilen deres mens de er borte! Det trengs, for på mandag venter vi storinnrykk: da kommer mormor og moffa, tante Hedda og onkel Per for å skal feire jul med oss! Vi gleder oss så masse til besøk fra Norge!

Papsen henger opp julepynt for mamsen

Emrik tester ut senga som mormor og moffa snart skal sove i på "rommet til farmor"

Eva serverte de mest fantastiske hjemmelagde vår-ruller til middag i går!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar