søndag 4. desember 2011

Søndag i sommerville

Søndager har de aller fleste maider fri, inkludert Eva! Da drar de gjerne ut, før resten av huset har våknet, og er ikke hjemme før sent på kveld. De fleste henger med familie og venner, er i kirken, går i parker og gjør sine egne ting! Eva har både søster, niese og andre slektninger og venner her i landet, og syntes det er koselig at de har en dag å være sammen på! De jobber jo ellers lange dager 6 dager i uka!
Heldigvis for oss har vi kjøleskapet fult av rester, så tror ikke vi skal lide noen nød denne søndagen uten Eva og hennes tjenester.

Utrolig nok skinte solen i dag også! Så vi tilbragte dagen med familien Sjøløkken her i bassenget i sommerville park. Deilig temperatur, lite folk og hyggelig selskap gjorde det til en deilig og avslappende søndag.
Edvard, Anders, Vincent, Emrik og Alexander

På ettermiddagen var vi igjen i sjømannskirken: julekonsert med koret og juleverksted for barna, avsluttet med pepperkaker og gløgg. Da kom julestemningen, og litt hjemlengsel må innrømmes.

julebokser og lysestaker er dekorert på juleverksted

1 kommentar:

  1. Hei Jorid! Morsomt at du leser litt på bloggen min også :) Jeg følger også godt med på din og syns det er spennende å følge deres eventyr. For en opplevelse og minne for livet! Kos dere! Klem

    SvarSlett