torsdag 12. januar 2012

3 måneder

Familiebilde av Heisensveisene på terassen i skumringen

Vi har kommet til 12. januar, og det er 3 måneder siden vi sa farvel til hus og hjem, jobber, familie og venner og satte kursen mot Singapore. 3 måneder, snart 100 dager, kan nesten ikke tro det. Det er 1/4 år! Syntes tida har gått så fort, men samtidig sakte på en måte.
Når vi ser oss tilbake, syntes vi at vi har fått utrettet og opplevd utrolig mye på disse månedene: vi har fått mange nye venner og bekjentskaper, opplevd masse morro, fått stablet et hjem på beina, har funnet den perfekte maid i Eva, hatt flere hyggelige besøk fra Norge og nå endelig har vi også fått en hverdag opp og gå. Føler vi har klart å lage litt orden i dette kaoset, klart å skape en trygg base og et hjem.

Morsomt å tenke på hvor skummelt og støyete og slitsomt Singapore var til å begynne med, helt uoversiktlig. Mens nå vet vi å komme oss rundt, med både bil, taxi og buss, vi vet hvor vi kan finne roen, vi klarer å stenge ute noen av de mange inntrykkene, vi har vendt oss til varmen (minus meg, håper det skyldes graviditeten) og vi vet hvor vi skal gå for å få tak i ulike ting, evt hvem vi skal spørre når vi ikke vet hvor vi skal gå alikevel:) Vincent og Emrik har også vokst mye på disse månedene. Blitt store og selvstendige, begynt å snakke litt engelsk, Emrik er bleiefri og de er begge blitt utrolig mye tryggere i vannet.

Lurer på hvordan alt er om 3 måneder frem i tid!? Da er vi i april, har en liten baby i hus, og Emrik fyller 3 år. Spennende tider!

Som en klok dame skrev til meg: Dette eventyret som vi er i kan bare bli så bra som vi selv gjør det til. Det skal være mitt motto for de neste 3 månedene!

3 kommentarer:

  1. Finfine familien! Tenker masse på dere og savner dere alle 4! Klem fra Jonas, Kaja, Oliver & Rasmus <3

    SvarSlett
  2. Ja, tenk så fort tiden går! Jeg er både glad for at dere ser ut til å ha det veldig bra nå og for at det allerede er 3 mnd mindre til dere flytter hjem igjen ;-)Og når dere kommer hjem igjen håper jeg at vi har en liten lekekamerat(inne) til da herlige barna deres. Gry

    SvarSlett
  3. Takk for koselige kommentarer kaja og Gry. Stor klem

    SvarSlett