lørdag 21. januar 2012

Hverdagsglimt

Siden sist har dagene gått sin vante gang: barnehage (Emrik), skole (Vince), jobb (Paps) og horisontalt inne i aircon med en bok (mams).
 • Vincent har vært på "Build a Bear" med klassen hvor han har laget en helt egen kosebamse. Den heter Finn, etter Fin McMissil i Cars2.

Vincent og Finn

 • Benet er etter en uke "trå-bart" når jeg låner skoa til Alexander, men er ennå ikke "bad-bart". Skal på kontroll til onsdag. Forhåpentligvis blir de fem stingene tatt da. Fikk dratt på foten en "Aqua Seal" i dag, og med god hjelp fra Alexander fikk jeg dyppet meg i bassenget, som en strandet hval.
 • Den strandede hvalen sammen med gutta boys
 • Torsdag var jeg til kontroll hos fødselslegen, 2,5 uker igjen til termin, alt står bra til! Den lille i magen veier 3,1 kg allerede, og er snart større enn begge sine brødre da de ble født!

 • Sjekk ut kanel-snurrene som Eva bakte til oss på fredag ettermiddag.
Nydelige snurrer etter oppskrift fra Cathrine Øyens matblogg.
 • 3 mnd etter at vi bestilte den, kom endelig vår nye design-stol i hus. Det er en "Orange Slice Chair", replica, importert fra Kina. Den pryder nå gangen vår.
Ny stol i gangen
 • Fredag kveld passet Eva barna mens vi dro på superkoselig fredagspizza på takterassen til Anders og Linda, sammen med Lise Beate og Jon Inge. Maiden deres Joy serverte 6 pizzaer og hjemmelaget "verdens beste"-kake.

  Superhyggelig fredagskveld
 • Det feires Chinese New Year i Singapore denne helgen, så Alexander har fri frem til onsdag. Mandag går vi inn i Dragens år. 85% av alle som bor i Singapore er kinesere, så det meste stenger, gater og hus er pyntet i rødt, og feiringen er MYE større en vår kristne jul var for en mnd siden
Emrik fikk med pynt fra barnehagen

 • Ellers har vi hatt en lat lørdag hjemme ved bassenget. Vincent har begynt å dykke etter ting på bunnen av bassenget (ringen til papsen blandt annet). Gutta har fått helt pusle-dilla og i kveld skal papsen på guttekveld til Vegard Sæterlid ute på Sentosa: drikke øl, spise pølser, se på jakt-film og fortelle røverhistorier.
Sjekk hånda til Vincent, ser spooky ut

Der var ringen til papsen

Pusle tidlig og sent og hele dagen om gutta fikk velge

Pusleball gikk som en lek

Guttekveld med Vegard på Sentosa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar