onsdag 29. februar 2012

Gode nyheter

Gode nyheter reiser sjeldent alene:

1. Etter at "Mr-fix-it-Papse" tok en telefon og sendte en mail har Lucia nå fått personnummer, og prosessen med å skaffe pass er i gang. Hvilket betyr at det blir Rawa-tur på oss i påsken! (Rawa er en øy sør i Malaysia) Alle hjerter gleder seg. Blir fint å lufte seg litt etter å ha tilbragt hver dag i snart 5 mnd i Singapore!


Rawa - here we come

Vi skal bo i bungalow som står på påler i vannet

2. Dåp for Lucia blir i Hedenstad kirke lørdag 23. juni, på papsen sin 40års-dag. Da skal det feires:)
Vi har derfor startet planleggingen av 4 ukers sommerferie i Norge og Kongsberg.
ÅÅÅÅH, som vi gleder oss!


Hedenstad kirke

Planen er å få med oss Onkel Peter sitt 70-årslag, Lucia sin dåp, feire papsen sine 40 år, kanskje får vi til en gourmet-middag, en tur på hytta, jazzen og ikke minst henge med familie og venner i Oslo og Kongsberg. Håper å være hjemme fra ca 14.juni til 9.juli.


We LOVE Kongsberg

Gleder oss til jazzing

NB! Er det noen som vet om en hybel/leilighet/hus vi kan leie i dette tidsrommet? Vi vurdere å leie en leilighet i Funkelia, men om noen vet om noe så mottas tips med stor takk! Må være sentralt, og ha to soverom!

3. Og, det er bare 8 dager til de fine jentene Hilde, Marte og Jannike tar den lange turen for å besøke oss her i Singapore! Det skal bli helt fantastisk med kvalitetstid med jentene, skravling og litt vining! Hurra!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar