onsdag 8. februar 2012

Luftetur

I dag tok papsen taxi til kontoret, så Anmari og jeg fikk luftet oss litt med bilen.

Farmor er godt trent på alle morgenrutiner nå, og etter at gutta hadde reist med hver sin buss, tok vi først turen til Galanga Living, den danske interiørbutikken jeg har nevnt tidligere.
Måtte jo ha et fat må vite!

Så kjørte vi opp til Tanglin Mall, for å handle en bursdagsgave, en fødselsgave, ny badebukse til Emrik og utkledning til Vince, da han neste uke skal komme utkledd som sin "favourite book character" på skolen! Vi går for sjørøver og Kaptein Sabeltann!

Så bar det opp til barnehagen til Emrik, hvor avdelingen hans hadde invitert foreldre på mini-konsert. Det var ikke så veldig vellykket, da halvparten av barna stod og gråt, mange stod helt stumme (inkludert Emrik), og kun et par tre barn gjorde innøvde bevegelser og sang. Men morsomt å ha vært der.


Vi voksne venter i spenning

En lettere skeptisk Emrik etter konserten
Emrik ble med farmor og meg ut å spise lunsj, og så kjørte vi ned til sjømannskirken, for å melde oss på en tur sjømannskirken arrangerer i påsken til en øy i Malaysia som heter Rawa. Der har vi bestilt stor hytte på påler i vannet. Gleder oss til det! Ved påsketider har vi hvert her nede et halvt år, og deilig å komme seg ut og få luftet seg littegranne.


Litt lek med Farmor før lunsj
Deilig lunsj

Italiensk sodavann med pasjonsfrukt

Ellers lite nytt: ingen fødsel, pastasalat til middag, bading i bassenget etter middag og tennis-trening på papsen på kvelden! Sånn går no dagan!

Legger ved et bilde av gangen vår. Den er nå ferdig, klar til å ta i mot alle som måtte ønske å komme ned å besøke oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar