fredag 17. februar 2012

Sjøldigging og litt tortur

Mandag fikk jeg besøk av Ramlah Hussin, hun driver Batavia Spa, hvor de tilbyr Post-Natal threatment. Det er en behandling hvor hun kommer hjem til den som akkurat har født og utfører en times helkroppslig massasje, før magen klines inn med urter/leire, bindes inn med en lang bandasje og så settes et korsett på utenpå der. Dette skal jeg da gå med i 6 timer og skal hjelpe alle indre organger å finne sin plass igjen, få livmoren til å trekke seg sammen og komme raskere tilbake i form.
Dette er veldig vanlig her i Singapore og også resten av Asia. Eva sa at dette er helt vanlig på Phillipinene også. Det hele avsluttes med at Ramlah kliner en spesial urte-leire i panna mi, for å "remove the wind".Den første timen er jo helt HIMMEL! Ramlah er fantastisk flink til å massere.
Men så begynner torturen:) Innbindingen er svært ubehagelig og gjør at jeg blir ganske ubevegelig i overkroppen de seks timene jeg skal ha det på. Det er vanskelig å puste, spise, amme, sove og i det hele tatt ... men hva gjør man ikke for skjønnheten? Lider i stillhet:)
Uansett er det en fantastsik luksus å bare kunne ha fokus på seg selv, 1,5 time hver dag i 10 hele dager!!! Anmari er supersnill og passer en ikke alltid like grei Lucia mens dette pågår!

3 kommentarer:

 1. Det så deilig ut med massasje,tenk at hun kommer hjem til deg i 10 dager.Hva gjør man ikke for skjønnheten.Klem H

  SvarSlett
 2. Greit at noen fjerner vinden, levelig på soverommet da :-)

  SvarSlett
 3. Unner deg all massasje i verden. Men kan bare ikke se at
  runde nr. 2 er nødvendlig... Du ser helt fantastisk ut!!!!!!
  En sprek, brun og blid 3 barns mor :0)

  SvarSlett