mandag 27. februar 2012

Super-sosial søndag

Søndagen ble bedre, og mer sosial enn først fryktet.

Et stk slapp Emrik på bedringens vei, en haug med mail som måtte svares på av oss voksne, og en spillegal Vincent gjorde at vi ikke kom oss ut av døren før nærmere klokka ett! Da stakk vi bort til bassenget, og møtte Jonas og Helena og deres barn Hugo og Sophia. De bor også her i Sommerville. Vi hang ut der i flere timer, badet, solet, skravlet og koste oss.

Hyggelig og sosialt ved bassenget

Emrik er litt pjusk, men mye bedre

Etterpå kom Hugo bort til oss for å leke med Vincent. Det er ganske mange norske/svenske gutter på alderen til Vincent her, så han har en del lekekamerater, men ikke så mange for Emrik her i Sommerville. Heldigvis får han stort sett være med å leke med Vincent og hans kamerater:)


Vincent og Hugo tegner tigere


Vi fikk også kjapt babybesøk av Christel med tre små søte jenter som ville hilse på Lucia. Og det beste av alt, Lucia er nå den stolte eier av en fransk plast-sjiraff som jeg (mamsen) har siklet på lenge, hehe!


Eira, Astrid og Una beundrer babyen

Søt liten sjiraff i gave

På kvelden fikk vi storfint Kongsberg-besøk av Mana og Thor og Arian. De er på vinterferie hos Vegard og Cecilie og alle 5 stakk innom for å hilse på! Koselig!!!

Arian, Thor og Mana

Arian ble også bitt av skyte-basillen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar