onsdag 29. februar 2012

Wacky Wednesday

I dag var det åpen skole på OFS, hvilket betyr at foreldre kunne være tilskuere og se hvordan barnet sitt har det på skolen. Alexander, Lucia og jeg troppet spent opp og tok del i Vincent sin skolehverdag i 40 minutter. Veldig morsomt å se hvordan han har det, hva de gjør, se hvem han går i klasse med osv. Mister jo litt av den kontakten når han tar buss til og fra skolen.

Samling med Mrs Jeny. På tavla står det "Wacky Wednesday".

16 nasjonaliteter i klassen til Vincent!

Lang lang rekke på vei til lekeplassen. Alle må ha på caps!


Husking er likt i Singapore og Norge
Eva leverte Emrik på bussen hans i dag, siden vi andre måtte dra tidlig til OFS. Det hadde gått så bra! Ingen tårer på Emrik. Deilig å vite til en annen gang!

Ramlah var innom for nest siste gang med massasje og wrapping. Nydelig massasje, men wrappingen er så stram at jeg føler at ribbb-beina brister. Klarer hverken å stå, sitte, ligge, amme eller spise. Tok den av etter to timer! Da holdt jeg ikke ut mer. Skal egentlig gå med det i seks timer!!!!

Da Emrik kom hjem fra barnehagen tok vi oss en liten tur med Lucia og balansesykkelen her i Sommerville. Det blåste litt kjølig, og for første gang siden vi kom hit sa Emrik "Jeg fryser"!!! Det var svalt og behagelig ute! Og vi har endelig pakket frem sykkelhjelmene, til Emriks store begeistring.

Emrik har blitt kjempegod på balansesykkelen

Ellers en stille og rolig ettermiddag og kveld. Eva lagde denne til middag i dag, anbefales: http://grassonion.blogspot.com/2009/05/laks-med-topping-av-fetaost-og-soltrket.html
Nå er huset stille, siden alle barna sover i hver sin seng, papsen spiller tennis, og jeg venter besøk av Linda, som skulle ha med gulrotkake! Nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar