tirsdag 6. mars 2012

DiaperCake

Mandag og hverdagen er over oss igjen.
Skole, barnehage og jobb på gutta i familien, mens jentene koser seg hjemme etter en god natts søvn med bare en amming! Kryss i taket og bank i bordet, måtte det forsette!

Ramlah var her på morgenen for siste gang med massasje og wrapping! Tror ikke det er siste gang hun kommer hit for å massere, for hun er fantastisk god! Og veldig behagelig at hun kommer hjem hit!

På ettermiddagen, da det var fullstendig kaos i heimen: Lucia skrek, Emrik og Vincent kranglet om en bil, Emrik hylte, jeg svettet og Eva lagde middag, ringte det på døra. Og der, helt uventet, stod Steve, vår bolig-agent, som hjalp oss finne bolig da vi var her nede på pre-trip'en, og hans forlovede Kelyn, som også jobbet på KM kontoret da vi flyttet ned hit.
Tror ikke de får barn på minst ti år etter å ha opplevd kaoset som rådet hos oss akkurat da:)

De kom med en DiaperCake, det er bleier rullet sammen og som lager innmaten, mens "kaken" er kledd med ulikt baby-tøy! Ganske artig og ulikt barselgaver vi er vant til i Norge, men ganske vanlig her.

Kelyn, DiaperCake og Steve
Heldigvis kom Alexander "to the rescue" og ting roet seg litt.
Kelyn og Steve fortalte at de skal gifte seg i mars 2013. Et tradisjonelt kinesisk bryllup hvor de har planlagt å invitere ca 400(!) gjester, og at vi kunne vente oss en invitasjon! Morsomt om vi får oppleve et lokalt bryllup mens vi er her nede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar