tirsdag 27. mars 2012

Oh No, igjen!!!

Lite blogg-aktivitet om dagen, og grunnen er enkel:

På fredag fikk vi ikke bare et nabovarsel, neida to stk nabovarsler om ekstremt bråkete arbeid i to nabohus denne uka dumpet ned i postkassen! Er det mulig! Alt skal rives og borring i mur er EKSTREMT bråkete! Spesilet når vi bor vegg i vegg, og får det fra begge sider! Det er helt umulig å være hjemme! Og etter å ha nytt stillheten i helgen (da det er arbeidsfri), var det på'n igjen mandag morgen! Fra 09:00-17.00 er det bare å rømme huset! I tillegg har vi ikke vaskemaskin om dagen, og det hoper seg fort opp med skittentøy i en husstand med 6 personer! Herlig!


Heldigvis er Cecilie og Vegard super-snille og lar oss få låne leiligheten deres på Sentosa på dagtid, og vaskemaskinen deres! Samt at vi har bedt oss bort på lunsj noen dager denne uken også!

Morgenen starter kl sju her, med stelling av barn, frokost og følge til busser. Klokka ni må vi rømme huset. Halv tre er Emrik hjemme og klokken fire er Vincent hjemme. Tiden fra klokka fem til alle barn er i seng og huset er stille rundt kl åtte er TRAVEL, og når roen har senket seg og man endelig har litt egentid, er det deilig å lese litt, se en film eller skravle med kjære der hjemme i Norge på telefonen!
Så så lenge dette bråket holder på, blir det nok begrenset blogging for en periode.

Ellers lite nytt her under ekvator! Alt bra med oss alle! Alle er friske og raske og gleder seg til påskeferie i Malaysia. Reiser til lørdag. Og vi teller ned dagene til mormor og moffa kommer på nytt besøk om to uker! Lucia sover nå på eget rom, noe som funker veldig bra! Nettene går stort sett bra med to-fire matinger fra hun legges kl sju til det er morgen igjen. Hun er mye mindre urolig på dagtid, kan ligge litt for seg selv på babygymmen og er stort sett fornøyd! Hun er nå sju uker! Eva er fantastisk med henne og tar henne stadig med seg ut på trilletur eller til markedet. Vi spøker med at Lucia kommer til å si "Eva" før hun sier "mamma" og at hun kommer til å snakke Philipinsk før hun snakket norsk:) Eva er et lykketreff!!

Tips1: Hjelp vi er i filmbransjen var en morsom film vi så her om dagen
Tips 2: Deilig middag spiste vi i dag, fra Trines matblogg: http://trinesmatblogg.no/2011/07/06/grillet-laks-med-paprikasaus-og-squashsalat/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar