torsdag 15. mars 2012

Oh no!

Vi våknet til et stille hus i dag. Det er alltid så rart og tomt når besøket vårt drar.
Heldigvis er det ikke mer enn 4 uker til mormor og moffa er her igjen!

Barnehagen til Emrik har stengt torsdag og fredag denne uken, så han var hjemme med meg i dag. Vi har kost oss og tatt bussen inn til Tanglin hvor vi hadde noen ærender og hvor det også ble tid til et cafe besøk. Lucia ble igjen her hos Eva.


Man skal tidlig krøkes.....
(var bare varm melk med litt skum og sjokolade på toppen:))

Etter lunsj kom Fredrik og Jannike på en liten playdate, så trillet/syklet vi en runde rundt Sommerville før vi møtte Vincent da han kom med skolebussen.

Det var da Eva hadde hentet posten at vi så det: nabovarsel!! Huset vårt her i sommerville er kjedet enebolig, og huset på den ene siden av oss har stått tomt og halvveis nedrivd innvendig siden vi flyttet inn. Til uka begynner 2 mnd med oppussing, og mandag til fredag er det varslet svært bråkete arbeid! OH NO!!! (som Emrik ville sagt!) Da er det bare for meg og Lucia å rømme huset til uka. Har sendt melding til alle vi kjenner og spurt om å få tilbringe dagene der.

Det var to varme, trøtte og grinete gutter her i ettermiddag, så papsen tok de med seg bort til bassenget for å kjøle de litt ned før legging. Det funker alltid veldig bra!
Nå som gjesterommet i toppetasjen står tomt, har vi flyttet Lucia opp dit, og håper på en god natts søvn.
Nå venter de to siste episodene av Lillyhammer, før vi tar en tidlig kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar