torsdag 8. mars 2012

Ut på tur - aldri sur

Onsdag bestemte Lucia og jeg oss for å gå inn til Tanglin etter gutta var dratt i barnehagen.
Som tenkt, så gjort.
Snørte joggeskoa, satte på musikken og tok fatt på Holland Road, en fire-felts meget trafikkert vei som går fra oss og inn til sentrum! Deilig ute, litt vind og overskyet! Dette falt i smak og skal bli en morgen-syssel.

Langs Holland Road

Musikk på øret og svette i panna og øya

Lucia forran inngangen til botanisk hage, som vi passerer på veien


Vel fremme på Tanglin tok vi turen innom Linda og Georg, som hadde kake og te å by på! Alltid kake hos Linda, derfor jeg liker meg så godt hos henne, hehe:)

Meg og "Kake-Linda":)


En snarlig tur innom Tanglin Mall på vei hjem for å bytte en bursdagsgave og for å finne badedrakt. Når jentene kommer imorgen skal det bades over en høy sko!!!

Ellers en rimelig klam ettermiddag, da Emrik slo seg HELT vrang, og Lucia var passe "okk okk ai ai". Heldigvis var Vincent eksemplarisk denne ettermiddagen. Går en kule varmt hjemme om ettermiddagene frem til Alex kommer hjem fra jobb, med to slitene gutter, en varm mamma, en grinete Lucia og Eva opptatt med middagslaging.

Vi hadde hyggelig middagsbesøk av Maria og Petter (Maria er kollega av Alex i KM) og de ble og skravlet til sent på kveld.

Nettene går forresten VELDIG mye bedre nå! Lucia sovner igjen med en gang etter mating og hun legger seg i åtte-tiden oppe på rommet! OG et par timer med stillhet uten barn på kvelden er gull verdt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar