tirsdag 10. april 2012

En begivenhetsrik dag

I dag har vært en begivenhetsrik dag på flere måter!
For det første sov Lucia fra hun ble lagt kl 19:00 i går kveld til 05:00! Etter mating sovnet hun igjen med en gang og sov til kl sju! Da blir hun vekket av de bråkete bøllebrødrene sine:) Uansett: Ny rekord! Flinke jenta!


Den minste bøllebror på vei til skolebussen

For det andre var vi på 2 mnd kontroll hos legen i dag. Lucia er nå 67 cm lang og veier 4,850 gram og ligger midt på gjennomsnittet når det gjelder vekt, lengde og hodeomkrets. Alt så bra ut! Om en mnd er det tid for vaksineringer!

På besøk hos legen. Lucia er som snytt ut av nesen på pappa'n sin!
Vi har også prøvd babybjørn bæresele i dag for første gang! Lucia var ikke super-imponert, men bamsene til gutta storkoste seg.

Vince er fotograf:)

Bamsen Finn storkoser seg

Det samme gjør Pusen til Emrik
Men det aller største som har skjedd i dag er at Papsen har vært spik spenna klin kokos og påbegynt en ny tatovering! Og her snakker vi ikke om en liten en! (Anmari! Hold deg fast!)
Motivet er en drage og med navnet til Lucia flettet inn. (Som et minne fra tiden i Singapore, og fordi Lucia er født i Dragens år!) Alexander har allerede navna til guttene på samme arm, og alt skal flettes sammen. Etter besøk nr 1 av 4 ser den sånn ut:


3 kommentarer:

 1. Alex: nei, nei, nei:0) her er det overhodet ikke tatt hensyn til fjerdemann...

  SvarSlett
 2. Svigerbror digger og støtter deg fullt ut :) Ikke bare meg lenger... Dyrt der nede eller?

  SvarSlett
 3. Alexander!! Yes Yes Yes Bro :0) Dette kan man i stor stil like, ikke bare et vakkert kunst verk det ikke finnes maken til I VERDEN, men også en hyllest til barna og den glede de gir deg hver dag, jeg er misunnelig.
  Blir gøy og se den ferdig :-)

  SvarSlett