fredag 20. april 2012

Harry-tur

Etter Vincent sin konsert var det klart for harrytur til Malaysia.
Zahida Ginderud (Er fra Singapore, gift med en nordmann, har bodd i Kongsberg i over 20 år, mamma og Alex har jobbet med mannen hennes Finn Helge Grinnerud i KM, nå bor hun i Singapore sammen med den ene datteren sin som studerer her) tok oss med over grensen.

Det er først når man kommer til Malaysia at man blir minnet på hvilken boble man lever i her i Singapore. Plutselig er veiene dårlige, bilparken er gammel og skrøpelig, husene slitne osv.
Men altså, i Malaysia er det helt andre priser enn i Singapore. og Zahida tok oss med til et senter som selger masse fake-vesker, men i ekte skinn! Vi fikk handlet litt hele gjengen, mens Zahida prutet for oss og var trille-pike for Lucia.


Dagens fangst:
Dior briller, Mulberry veske, Chloe veske, Tory Burch veske og lommebok og noen lokale sko av ukjent merke.

Etter shoppingen tok Zahida oss med til en fiskerestaurant. I et skikkelig lugubert strøk, langt utenfor allfarvei, som vi aldri hadde dratt til eller funnet uten henne. Ei skikkelig rønne av en restaurant på påler i vannet, men herregud så fantastisk nydelig mat! Tror vi aldri har smakt bedre mat, så det var litt av en opplevelse. Krabbe, reker, rare grønnsaker og stekt ris, alt laget Malaysia-style! Yummi! Det var noe å skrive hjem om:)

Vi fikk hilse på moren og søstrene til Zahida også

Ut mot havet

FANTASTISK mat. En højdare!

Slitent sted


Utsikten fra bordet vårt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar