onsdag 16. mai 2012

Da har nedtellingen begynt

Etter et innholdsrikt halvår med fødsel av Lucia, masse hyggelig besøk, påsketur til Malaysia etc er det neste store for HeissenSveissene turen hjem til vårt kjære lille vakre land Norge. Nedtellingen har begynt, og om 4 uker i dag er vi endelig på vei hjemover.
ÅÅÅÅÅÅH SOM VI GLEDER OSS!


8 måneder hjemmefra er jammen lenge, alt for lenge! Nå gleder vi oss til å se og klemme på familie og venner, trekke inn frisk klar luft, kjølige lyse sommernetter, tur i skog og fjell, hilse på en og annen baby som har kommet til verden siden vi dro, middagsbesøk, bursdagsfeiringer, barndåp og jazzfestival.
Vi lander torsdag 14. Juni og blir til 9. Juli.
Vi har leid en leilighet i Funkelia, og det vil være vår base, selv om vi vil være litt til og fra hit og dit!


Tirsdag fikk jeg være med å hjelpe til da klassen til Vincent skulle ha svømmetime. Når klassen skal ha timer utenfor klasserommet, som f.eks svømming, data, heimkunnskap eller ekskusjoner, kan foreldre melde seg frivillig til å hjelpe til. Det var kjempegøy å besøke Vincent i klassen, hjelpe til og få et lite innblikk i hvem medelevene hans er. 16 nasjoner samlet blandt 25 elever, jammen sa vi fargerikt felleskap. Vincent selv syntes ikke det var noe morro at jeg kom for å hjelpe til, for han visste han ville bli lei seg når jeg måtte dra etter endt time....

Her leker de sisten i vannet.


Vincent er sliten på slutten av timen.
Onsdag kom Cecilie og besøkte meg og Lucia. Etter en vår med mye besøk for oss begge, fikk vi endelig oppdatert hverandre og skravlet litt. Vi har bestemt oss for å melde oss på et løp i sentrum av Signapore i begynnelsen av november. (Løpelyst - kom til meg, her skal du motstand finne!?)
Lucia sover ikke så godt om nettene, i natt var det i tillegg kraftig lyn- og torden vær, så hun sov seg gjennom nesten hele besøket.

Trøtt etter å ha vært mye våken i natt

Lucia koser med Cecilie og liker det hun ser i speilen:)
 
I morgen er det 17. Mai, og det skal feires. Ca 800 nordmenn samles i Fort Canning Park på ettermiddagen hvor det blir tog, korps, underholdning, taler, allsang, is, brus, sukkerspinn, pølser og buffet fra Hilton, samt leker for barna! Det blir nok en varm affære, så det blir definitivt ikke bunad på oss, men vi gleder oss uansett stort til å feire Norge sin burdag.


Tre norske flagg ble kjøpt inn på sjømannskirken tidligere i ukenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar