tirsdag 1. mai 2012

Helgen

Helgen etter at mormor og moffa reiste har vært litt rolig, litt tom og litt trist!
Kort oppsummert har vi gjort følgende:
  • Kost oss:

Papsen og Vincent tar en ettermiddagslur

Lucia og Vincent koser seg

Emriken koser seg

Liten glad-laks som ligner på papsen

Mamsen og Lucia
  • Vi har spist lunsj på Newton Circus, en foodcourt med fantastisk mat. Vi valgte indisk denne gangen og maten smeltet på tungen. Nydelig! Og billig! Blir ikke siste gangen.

Newton Food Center

Gutta kjører bil mens de venter på maten

Emrik og Papsen

Mamsen og Vincent
Den falt i smak hos oss alle sammen. Og ekstra stas er det jo når vi kan plukke lime til desserten fra et tre rett utenfor terassen vår:)

Kenneth, Tone, Jorid og Alexander
  • Søndag fikk vi koselig besøk av Vegard og Cecilie med deres besøk Anja, Dag, Eline og Fredrik. Vi koste oss i bassenget hele dagen i akkurat passe overskyet vært. Vincent lærte seg å svømme på dypet, Papsen kunne ikke bade pga tatoveringen og Vegard brakk tåa stakars!

Bassenget vårt her i Sommerville

Lucia sov og sov (OBS! fisheye-linse på kamera)

Vincent og Eline koser seg
Som fisken i vannet

Et stk brukket tå!

  • Mandag var skolen til Vincent stengt pga inneklemt fridag tirsdag, mens papsen og emriken var på jobb og i barnehage. På kvelden var papsen ute med Vegard og besøket hans Dag og en helg gjeng med gutter fra KM. Jeg hadde Linda, Elisabeth og Lise over på litt skravel og vin og smuldrepai.

  • 1. mai er Public Holiday her i Singapore, så alle hadde fri i dag. Vincent våknet med et håvent øye, som vi lurer på om kan være øyekatar. Får ta han med til legen i morgen når legekontoret åpner igjen.

Skikkelig hovent øye på Vincent
  • Papsen var litt redusert etter nattens festligheter, mamsen også, etter en litt trøblete Lucia-natt, så det ble en rolig lørdag. Men vi kom oss i det minste ut for å spise lunsj på Jelita, handle hostesaft og superlim.

Hmmmm. Mange deilige kaker å velge i til dessert etter lunsjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar