søndag 20. mai 2012

Mer sykdom og Sushi

Natt til lørdag holde Emrik det gående med feber og klaging over vondt i ørene. Lucia var også utilpass med stygg hoste og slim i munnen. Så lørdag morgen var det bare å ringe legen (som er åpen på lørdager også, hurra.) Sjekken viste at hele familien har samme virus (vi hoster alle sammen) men hos Emrik har det slått ut i ørebetennelse og feber, mens det hos Lucia har gitt sår hals, hes stemme og stygg hoste med slim. Vi andre bare hoster.

Vel hjemme igjen med en goodie-bag full med medisiner til Emrik og Lucia tok vi det helt med ro og holdt oss inne i nedkjølt hus. Begynner å bli SINNSYKT varmt her nede i Singapore nå. Mai, Juni og Juli er de varmeste månendene her nede og det merkes. Godt vi skal tilbringe store deler av juni og juli i kaldere strøk:)

Vincent lekte nede hos Theodor store deler av dagen, de hadde mekka på trå-bil, bygget lego og hatt kino med mørklagt stue.

Etter at det nesten har gått et år uten at mamsen har hatt lyst på sushi, var endelig lysten tilbake, så vi reiste ned på Great World City på en sushi sjappe vi hadde fått anbefalt og sikret lørdagens middag (take away).To syklinger ser på "Tom og Jerry" på TV og koser med mamsen


Lille Lu og Papsen liker å dra seg om morgenen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar