onsdag 30. mai 2012

Show & Tell

En gang i uken har Vincent "Show and Tell". Da skal han sitte forran klassen, vise frem en ting og fortelle om denne. Det kan være en leke, en bok, en bamse eller hva som helst.

Denne uken hadde Vincent lyst til å vise frem Lucia, så Lucia og jeg avtalte med læreren hans og troppet opp på skolen, klare for og vises frem:)

Det hele begynner med at Vincent, sittende på en stol forran resten av klassen (som sitter på gulvet) spør "are you ready"? "Yes we are" svarer klassen i kor. "Good afternoon" sier Vincent.
Den som skal vise frem er ordstyrer og kan be klasssekamerater sitte pent, være stille etc, om de ikke gjør det.

Lucia (og jeg) blir så bedt om å sette oss ved siden av Vincent. Så begynner han å fortelle: "This is my little sister. I like her very much. She is very funny." Så spør han klassen "Any questions?" og nesten alle rekker opp hånda. Vincent får da velge hvem som får stille han spørsmål om Lucia.
De spør bl.annet om hvor gammel hun er, hva hun heter, hvorfor hun har på seg klær, om han liker henne, hva det beste hun vet er, hva favoritt fargen hennes er og om hun kan gå.
Da han har svart som best han kan på disse spørsmålene, får de komme opp en etter en og ta på Lucia! Barna er helt babygale, til og med guttene er forsiktige og sier at det er den søteste babyen de noen gang har sett.

Hele klasse bryter ut i et stor "Yuuuuuh" når Lucia gulper, men ellers var det stor suksess:)
Kjempebra å trene på sånt fra så ung alder syntes nå jeg.

Lucia var "center of attention" i klassen til Vincent i dag!

Her er bilde av Vincent etter at han var ferdig med sin "Show and Tell",
mens en jente hadde startet med sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar