lørdag 12. mai 2012

Tanjong Beach Club

Endelig! Etter flere forsøk, men uten hell pga regn etc, fikk jeg endelig til å tilbringe en dag (onsdag) på Tanjong Beach Club! http://www.tanjongbeachclub.com/index.php/main
Kirvil, tante Eli og jeg dro først ut og hentet Cecilie på Sentosa, og tok en liten sightseeing der for å se på de gigantiske villane i 100-millioners-klassen. Så var det stranda neste, med solseng, digg musikk og avslappet stemning. Lite folk var det også! Og vi ble vitne til en photoshoot på stranden. Morro.


Noen "kaksige" villaer på Sentosa


Fotoshoot på stranden


Cecilie i farta


Helt ok utsikt fra solsenga


Frossen jordbær-drikk


Cecilie har med vifte for å kjøle seg ned


Tante Eli og Cecile koser seg med lunsj


Det gjør Kirvil og jeg også, på andre siden av bordet:)
På kvelden bestemte vi jentene oss for å dra på kino. Dessverre var det ingen film på Gold Class som vi hadde lyst til å se. Men Cecilie anbefalte oss det romantiske dramaet the Vow, som er basert på en sann historie. Da vi ikke fikk taxi til kinoen, pga regnvær, tok vi bilen. Det viste seg at kinoen som viste filmen vi ville se var langt nede i down town Singapore. Det var masse trafikk, kø, kaos, ombygging av veier, GPS'en falt på gulvet og det var salig kaos og liten tid. Da vi endelig fant frem, hadde parkert og løpt tre etasjer gjennom et kjøpesenter for å finne kinoen, viste det seg at vi var på feil kino. Kinoen vi hadde bestilt billetter til var i nabo-kjøpesenteret, som var under renovering. Vi løp videre, ned, bort, over en bru, opp, bort og endelig fremme, bare 25 minutter forsinket:) jada, godt vi visste hva filmen handelt om:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar