torsdag 14. juni 2012

Den lange reisen hjem

Da er vi endelig hjemme i vårt kjære lille vakre land og ikke minst i K-town/grommers eller Kongsberg som det også kalles. Det har vært en laaaang reise hjem, ca 20 timers reisetid fra dør til dør. Og med tre små, en vogn, litt for mye håndbagasje og kun fire armer var det litt hektisk, men det gikk absolutt bedre enn fryktet.
Guttene sov, så film eller spilte på ipad mesteparten av reisen, mens Lucia sov mye og skrek litt innimellom, men tror ikke vi holdt hele flyet våkent så alt for lenge:) Neida, det gikk igrunn fint, vi hadde baby-basinett (babyseng som henges på veggen) som hun sov i en god del timer, men mot slutten av flighten Singapore-Amsterdam ville hun bare gås i søvn og sove på fanget, lille luringen.

Changi airport har besøk av dinosauruser

HeissenSveissene er ved godt mot:
Klare for å entre flyet som skal frakte oss fra Singapore til Amsterdam

Lucia er tøff i pysjamas og har noe på hjertet

Gutta boys

Guttene ser film

Få minutter etter: Gutta sover:)

Lucia er så søt når hun sover...
... men ikke fullt så søt når hun hyler som en stukken gris midt på natten
og spenner seg i bue når jeg prøver å gi henne smukken

Uansett, Norge møtte oss med 8 grader og regn, men deilig var det alikevel. Vi ble hentet med taxi på Gardermoen, som fraktet oss trygt hjem til Tislegård og mormor og moffa, som vi skal bo hos frem til mandag, da vi overtar leiligheten i Funkelia. Vincent var i ekstase over å se igjen Ulla, mens Emrik var lettere skeptisk, men han ropte et høy WOW da han så alle lekene som ventet på de her. De hadde han glemt siden sist:)

Emrik koser med mormor etter kveldsdusjen

Lucia koser med papsen etter å ha blitt badet for kvelden.

Vincent koser med Moffa og Ulla

Frisk luft og utsikt mot Lågen - IDYLL

Nå er klokka halv åtte, Lucia og Emrik sover, Vincent er på vei i seng og vi krysser fingrene for at vi raskt er inne i norsk døgnrytme. Ikke så alt for lenge før vi tar kvelden heller. Lettere groggy og jet-lagged, men alikevel lykkelige over å endelig være fremme, og at vi klarte den lange reisen hjem:)

Til info: Jorid er KUN å treffe på sin norske mobil (41441418) de neste fire ukene. Alex kan treffes på både det norske og singaporske nummeret sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar