mandag 4. juni 2012

Fotball og dåp

I dag har vi hatt en innholdsrik søndag. For det første sov Lucia til klokka ni! Og siden guttene oppførte seg nogenlunde greit og var snille med hverandre, fikk vi liggi og slumrethelt til Lucia våknet! Det var jammen deilig! Og jammen var det lenge siden sist! Og det er sikkert lenge til neste gang også:)

Så var Vincent invitert i fotball-bursdag til Aksel som ble 7 år. Bursdagen foregikk på en fotballbane inni en hall, og Vincent syntes det var kjempegøy. Fotball ga mersmak, og vi vurderer å sende han på fotballskole en uke når vi er tilbake fra sommerferien i Norge.

Det dribles...

og det løpes....

og det sparkes.....hold tunga rett i munnen!

Drikke- og bollepause med Theodor

Trick-show

Vincent fikk også prøve...

...og jammen fikk han det til også!

Alene med keeper, heia Vincent!

Hele bursdags-følget

Imens hadde Lucia, Emrik og jeg playdate med Jannike, Adele og Fredrik.

Søndag ettermiddag var det tid for gudstjeneste og litt åndelig påfyll. Anders og Linda hadde nemlig bestemt seg for å døpe Edvard og Georg i sjømannskirken, før de flytter hjem til Norge om noen uker. Det var en fin dåp med to store gutter som ikke gråt da de fikk vann i håret. Vincent og Emrik fulgte storøyd med og ladet opp til Lucia sin dåp om tre uker:) Etter gudstjenesten var der grill-kveld i kirken, som vi kastet oss med på sammen med Vegard og Cecilie.


The Sjøløkkens, klare for dåp av begge gutta

Lucia varmer opp til sin egen dåp om få uker

Georg i ilden, eller skal vi si vannet:)

Lille Lu koser med papsen

Cecilie vet hvordan hun skal få lille Lu til å le

Vegard koser seg med grillmat

I dag har vi forresten søkt Vincent inn på norsk-skolen her nede. Det er to timer en ettermiddag i uka med undervisning i norsk, samfunnsfag og RLE (Religion, Livssyn og Etikk).
I tillegg vi fikk nylig brev i posten om at Vincent er skrevet inn på Kongsgårdsmoen skole i klasse 1B hvor han har permisjon skoleåret 2012/13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar