søndag 10. juni 2012

Tiden for farvel

Helgen har gått unna i en fei.

Lørdag måtte papsen jobbe, så vi andre slappet av litt hjemme, var en tur nede hos Theodor og Fredrik og en tur på et lekeland på Liang Court.


Gutta koser seg på Royce Kids Gym.
Nesten helt tomt der en lørdag ettermiddag.

Lørdag ettermiddag var det pølsefest ved bassenget for alle de norske og svenske barna som bor her. Det er virkelig tiden for farvel om dagen. Alle de norske/svenske familiene som vi har hengt med her i Sommerville flytter hjem i løpet av måneden, det samme gjør bl.annet Anders og Linda som vi har kost oss masse med! De som har vært her en stund er vel blitt vant til dette, men for oss er det litt trist. Heldigvis er det en stor fin gjeng som skal bli her et år til, så vi skal ikke være helt venneløse etter ferien.

Norsk/svensk pølsefest: De voksne på land, barna i vann

Eva fikk også besøk av sine tidligere arbeidsgivere Trude og Pål, som er på en snarvisitt i Singapore. Tror Eva syntes det var koselig.

Lørdag kveld var det duket for dobbel bursdagsfeiring på Sentosa, da Vegard og Cecilie hadde invitert inn 25 stk til fest. Det var en kjempehyggelig kveld med nesten bare KM og FMC folk:) Super-god meksikansk kyllingsuppe, fletteloff og kaker ble servert.


Hurra for Vegard og Cecilie! Dere er supre!

Søndag kom Anders og Linda og guttene på pool-date. Det er siste gang vi ser de før vi tar ferie og de flytter hjem. Men siden Anders skal fortsette å jobbe i FMC blir det nok lett å holde kontakten med de.


Utendørs treningsapparater er morsomt for barna

Sjokolade-is-spising

Emriken, mamsen og Lucia

Lekker posering Anders:)

Lille søte Georg har blitt stor. Han var nyfødt da vi var her på pre-trip i september!
Nå krabber han rundt og er supermobil. Tida flyr.

Lille Lu flyr høyt høyt opp i lufra

Hugo & Vince, Linda
Tone, Papsen &Emrik
På ettermiddagen var vi på PietraSanta og spiste med Jannike, Kalle, Adele, Theodor og Fredrik. Veldig hyggelig, men også trist, for de flytter også hjem nå i sommer.

Små og store koser seg i bakhagen på PietraSanta

Vincent, Emrik, Fredrik og Adele

Papsen med lilleGull

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar