onsdag 25. juli 2012

Fika

I dag har jeg vært på den svenske cafeen Fika og fika med Cecilie, Maria og Theodor.
(Fika utspiller seg når to eller flere svensker samles og inntar ikke-alkoholrelaterte kalorier mellom klokken 10.00 og 16.00) Der selger de deilige svenske smørbrød og annen svensk mat.

Men aller først var Cecilie og jeg på Lush-Lush hvor de selger kopier av design-møbler til den store gull-medaljen! Så mye fint! Man får lyst til å fornye alt man har.

Hva med en stum tjener i stua?

Stoler, bord og sofaer i alle fasonger

Da vi dro til Norge før sommerferien hadde Maria stor mage, og da vi kom tilbake igjen var plutselig lille Theodor kommet til verden. Koselig å hilse på den nybakte mor og den vakre lille prinsen. Theodor var veloppdragen og sov gjennom hele cafe-besøket slit at vi jentene fikk skravlet:)

Cecilie og Maria

Lille Theodor

Digg å fike på Fika

Før jeg skulle hente guttene på Summer Camp rakk vi også en kjapp tur innom Tailor B, en litt halv-ulovlig sjappe gjemt inni et lagerbygg, men herregud, det bugner av alt mulig rart til en latterlig billig penge.

Hmmm, hva med et Buddha hode i hagen?

Eller to herlige skinnstoler til biblioteket?
På ettermiddagen koste vi oss hjemme i Sommerville. Guttene fikk sin favoritt Toro tomatsuppe til middag, og Lucia elsker å være i nærhetne av brødrene sine. Da er hun glad som en liten laks. Og ikke så rart det, for de gir henne masse oppmerksomhet også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar