fredag 24. august 2012

Bryllupsdag

I går, 23. August, var det 3 år siden vi overrasket alle i dåpen til Emrik og ble herr og fru Heidenreich Bommen. Vi kan se tilbake på tre lykkelige, morsomme og begivenhetsrike år som gifte. Dagen ble feiret med tre-retters middag på Au Petit Salut etter at barna var i seng.

Slik så vi ut for tre år siden

Slik ser vi ut nå:) Forrett

Hovedrett
Dessert

Mett

Tidligere på dagen skjedde det flere ting: Kl 11:00 møtte jeg en haug med norske og svenske mammaer til lunsj på "Marmelade" på Ion. Det var utrolig hyggelig, flere er mammer til barn i klassen til Vincent. Og det svensk-norske miljøet viser seg å være gangske lite, hvor mange kjenner mange. Fikk ikke tatt bilde av alle mammaene, men Ion er det nyeste og mest fasjonable senteret i byen. Toalettene der ser ut som om man er på et 5-stjerners hotell og designer-butikkene ligger på rekke og rad:
Må innrømme at jeg ikke er fast inventar i disse butikkene, hvertfall ikke ennå. Får kanskje ta mot til meg en dag og hvertfall tørre å gå inn å se. Men føler det står skrevet med stor skrift i panna mi at jeg er en bonde-jente fra Kongsberg:)

Etter skoletid fikk Vincent besøk av sin italienske kamerat Paulo. De gikk i klasse sammen før sommeren, mens nå går de i paralell klasse. Moren Luisa og storebror Luca var også med. Vi serverte kylling satay spyd med mango salat hentet fra denne oppskriften. ANBEFALES!


 Luisa hadde med deilig hjemmebakt italiensk terte til dessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar