lørdag 11. august 2012

Den store bil-kjørings-dagen

Fredag, og snart helg, igjen:)
Dette ble den STORE bil-kjørings-dagen, syntes ikke jeg gjorde mye annet enn å sitte bak det rattet.

Først kjørte jeg guttene til skolen. Vincent er så stor og flink, sa "hadet" til meg og Emrik i auditoriet og gikk alene ned til klasserommet sitt. Emrik møtte resten av sin klasse (Koalas) i auditoriumet. Det var mange tårevåte scener med barn som ikke ville at foreldrene skulle gå. Vi fikk følge barna bort til klasserommet og tok farvel der. Emrik syntes det var veldig skummelt og gråt så sårt da jeg gikk. Heldigvis ringte rektoren ikke lenge etterpå og fortalte at gråtingen raskt hadde gått over.

Jeg kjørte hjem til Sommerville og begynte å lage mat sammen med Eva, vi skulle nemlig ha middagsgjester på kvelden, og på menyen stod spicy kyllingsuppe (sist servert i dåpen til Lucia) og syrlig pannacotta med mangosalsa til dessert.

Etter en time var det på tide å hente Emrik som kun skulle ha halv dag, så da var det bare å kjøre ned til OFS igjen! Eva og Lucia ble også med, for etter å ha hentet en stolt og fornøyd Emrik kjørte vi rett ned til SeaScape på Sentosa og møtte papsen for å se på nok en leilighet.
http://www.seascape-sentosa.com/


SeaScape på Sentosa

Nå har vi bestemt oss for å flytte til en leilighet der i 4. etasje med havutsikt. Leiligheten er på 265m3, er kliss ny og har alt på et plan. Den inneholder fire soverom, fire bad, stue, kjøkken, store terasse, heis som går rett inn i leiligheten, plus en egen maids-del til Eva med et lite soverom med bad. Nå gjenstår bare formaliteter før vi kan pakke og flytte. Tar nok noen uker ennå, men vi gleder oss!


Terassene er formet som baugen på en båt

Utsikt fra solsenga

Bassenget

Etter visning kjørte vi så hjem, og rakk å kaste i oss litt mat, før vi igjen måtte bort på OFS for tredje gang den dagen, for å hente Vincent som hadde hatt full dag. Vel hjemme igjen fikk guttene sin favoritt; Toro tomatsuppe med hvitløksbaguett til middag. Det var en suksess helt frem til de helte all melka fra glassene sine over i suppe-skåla, så det ble en slags melke-suppe. Da var det ikke like godt lenger!

Papsen kom hjem i fem-tida, og da var det bare for mamsen å sette seg i bilen igjen og kjøre til flyplassen for å hente Vegard og Cecilie. De har vært en uke på ferie i Malaysia og Kambodsja og har vært så snille at vi har fått låne bilen deres så lenge.


Guttene fikk Angry Bird capser av Vegard og Cecilie

Vel hjemme derifra kunne bilen endelig parkeres for kvelden og en vinflaske åpnes. Anne og Svenn Are kom i åtte-tida og vi hadde en koselig kveld med suppe-spising, vining/øling, skravling og dessert.

The Svarliens & the Bommens

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar