onsdag 8. august 2012

Første skoledag

Da var dagen kommet: Første skoledag. Uniformer var på, skolesekker pakket og sommerfugler på plass i magen. (En liten strek i regningen at ingen av guttene ville ha styling-gel i håret og lage hanekam, de så ikke like kule ut uten, men vi får prøve igjen imorgen:))

Begge gutta i skoleuniform

Vincent fikk ny dinosaurus-skolesekk da vi var hjemme i Norge
Emrik har sin lille Bergans som han fikk til dåpen

Vi troppet mannesterke opp på skolen (mamsen, papsen, Emrik og Vince), og det gjorde et par andre familier også! 3500 elever går på skolen, og det var rimelig "crowded" der for å si det sånn! Siden jeg og guttene hadde gjort litt research på skolen dagen i forveien hvor vi inspiserte begge guttene sine klasserom og hilste på guttene sine lærere, var det ikke så skummelt i dag.

Rimelig folksomt på skolen


Vincent ble fulgt til klasserommet sitt først, og av 16 elever er det tre norske gutter, en dansk gutt og jente og en svensk gutt og jente i klassen hans! Det gikk kjempebra da vi forlot han, og han hadde full dag frem til jeg hentet han kvart over tre. Alt var vel med den store flotte modige skolegutten våres.

Fine store skole-gutten vårSTOLT mamma (og pappa) 1

Emrik derimot, skulle bare ha en 15 minutters samtale med lærere og foreldre første skoledag. Han var lettere skeptisk til det meste og hadde på "morske"-trynet hele tiden. Men han har kommet i en hyggelig klasse med utrolig koselige lærere og med barn fra 16 forskjellige land, bl.annet er det en norsk gutt til, en svensk jente og gutt og en dansk jente i klassen hans.

Fine lille skole-gutten vår

STOLT mamma (og pappa) 2
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar