onsdag 15. august 2012

Hverdag og bråk

Da var hverdagen over oss igjen. Det var en spent Emrik som skulle ta bussen til skolen for første gang mandag morgen. Heldigvis er Vincent der med en trygg hånd å holde i og trøstende ord! Det var noen ganske rørende scener som utspilte seg da de skulle gå på bussen. Emrik gråt litt og sa han ikke ville. Vincnet tar hånda hans, sier at de kan sitte sammen og at han skal passe på han! Og for å avlede, spør Vincent om ikke de skal se i kort-boka hans på vei til skolen. Sukk og sukk. De er så søte, og Vincent så stor og flink og god, og Emrik så liten og redd og stor og modig på samme tid! Fine guttene våres.


Gult er kult: Klare for å bli plukket opp av skolebussen

Der kommer buss nr 21

Klar til påstigning. Det er en fast buss-tante på buss nr 21 som tar i mot alle barna,
passer på at de får satt seg, spent seg fast og oppfører seg ordentlig.

Vel fremme på skolen blir Emrik møtt av læreren sin, mens Vincent selv finner veien til sitt klasserom. De tre første dagene denne uka er avtalen at Emrik blir hentet etter halv dag (kl 12:00) mens Vincent har fulle dager og tar bussen hjem etter endt skoletid.
Det går kjempebra med både Emrik og Vincent. Emrik er av den litt skeptisk typen og trenger nok litt lenger tid for å bli varm i trøya, men han er veldig fornøyd ved henting og resten av dagen. Han skravler i vei om hva han har gjort og hvem han har lekt med og det lover jo bra. Både Alexander og jeg har en veldig mye bedre mage-følelse når det gjelder barnehagen på OFS enn White Lodge, som han gikk på før sommeren.
Vincent har allerede funnet seg godt til rette, fått seg venner (bl.annet en dansk gutt som heter Oliver) og funnet gamle venner fra klassen han gikk i før sommeren, som han leker med ute i friminuttene.
Guttene sovner som to steiner på kvelden og til morgenen i dag måtte vi vekke de halv åtte for at de skulle rekke frokost og bussen sin.

Når det gjelder flyttingen er det fortsatt forhandlinger på gang mellom KM og Landlorden som eier den aktuelle leiligheten. Det er i utgangspunktet to års leie-kontrakter som skrives her nede, og sden vi bare skal være et år til, må det forhandles om en kortere kontrakt. Vi venter i spenning på en avklaring, og mens vi venter kan vi kose oss med det deilige mur-borr-bråket fra nabo-huset som har tatt seg opp igjen som aldri før! Grrrrr. Det er skikkelig hat! Måtte det blir snarlig flyttung til prardis på oss!

Huset til venstre er der det ALT skal rives ned før de nygger opp igjen.
De skal bl.a bygge en innendørs heis!? Og skal holde på frem til januar 2013!
Vi bor der bilen står, altså vegg i vegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar