mandag 17. september 2012

Bukit Timah

Ny uke - nye muligheter.

Det er bare å slepe seg opp av senga når klokka ringer klokka sju og ta fatt på dagen og uka.


Guttene ikledd skoleuniformer ved frokostbordet kl 07:30 mandag morgen

Jeg får lov til å ha bilen på mandager og da bærer det rett opp til Bukit Timah Nature Reserve etter frokost for å gå tur i jungelen med noen spreke damer. I dag nådde vi Singapore's høyeste punkt på  163,63 m.o.h!!!

Madde - Louisa - Hege og moi
Vel hjemme igjen har Eva, Lucia og jeg fast stor-handle-dag. Siden vi har bilen, kjører vi til butikkene og handler inn for hele uka! Lucia elsker å være med og hyler av gleder inne i butikken. Hun tar tak i det hun kan, og endte opp med å lugge ei dame skikkelig i håret....oooops!

Ellers en helt vanlig ettermiddag hos familen Heidenreich Bommen. Guttene er hjemme med bussen kl fire. Etter litt snacks, venter en halv time med lekser for Vincent (med fokus på å lese bøker, skrive bokstaver og lære lyder og ord ved hjelp av dataspill). Ca halv seks er papsen hjemme og kvart på seks står middagen klar, i dag var det Eva sine vår-ruller som stod på menyen. Etterfulgt av BarneTV, dusjing/bading av barna, lesing på senga og nattinatt.

Kveldskos med papsen
I morgen skal Vincent på field trip med klassen. Med seg hjem hadde han en selv-skrevet check-list for å få med seg alt det nødvendige for morgendagen: Lunsj, vannflaske, bag, hatt, paraply, insektsmiddel, ritkig uniform og solkrem! Imponert!

Se - han skriver!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar