søndag 30. september 2012

Da Damene Dro

Jihaa, frihet, endelig pølser til middag og gutteaktiviteter fra morgen til kveld :-) Når dette hadde vært virkelighet i 12 timer, begynte vi imidlertid å savne jentene våre.
Det var et par hektiske dager for oss her i slutten av forrige uke, hvor skole, playdate, åpen skole og ikke minst jobb skulle kombineres uten mamsen til å stille opp, vi kom imidlertid godt i havn og på fredag startet helgen for alle mann.
Når barna var i seng reiste jeg på goldclass kino med Cecilie mens Eva satt barnevakt hjemme. Filmen Savages anbefales på det varmeste, actionpacked.

Lørdag morgen tok vi det rolig på morgenen med spilling, tegning og lego før vi alle tre tok sparkesyklene våre til marinaen for å kjøpe is og møte Cecilie og Vegard.
Cecilie og Vegard ble med tilbake for å henge litt i bassenget med oss før de skulle på middag til Maria og Petter.
Fikk deretter besøk av min gamle sjef Arve Lillestøl, en PM fra Norge og Lars Jørgensen som tok et par øl på terrassen før de tok seg en runde på Sentosa.
Etter pølsemiddag, barnetv og kos med gutta ble det Lars Monsen og 3 øl på meg. Ingen tvil om at man skal en tur til Canada med Are en gang i fremtiden.

Søndag startet sånn passe rolig, jeg hadde spurt guttene på fredag hva de ønsket mest å gjøre i helgen og begge hadde valgt Underwater world, jeg hadde planlagt å ta de med, men sa vi skulle i butikken (noe de ikke er like glade i). Ingen av de skjønte lunta før vi kjørte inn på parkeringen på Underwater world, men da ble liv i gutta og de ble fromme som lam. Klapping av hai, mating av rokker og masse annet å kikke på ga oss alle styrke nok til å overleve en kort tur på Vivi City hvor vi fikk tatt ut penger, kjøpt lego og et par filmer (Lorax & Avengers).
Lunchen på Brozeit var bra bortsett fra at gutta valgte å velte hvert sitt glass med juice og miste bestikket på gulvet under måltidet, det var en lite imponert pappa som ble passe rød i toppen når glass nummer to fylte bordet med deilig lime juice. Jeg holdt imidlertid maska og var glad for at ingen forstod Norsk når jeg pratet til synderen.
Kort tur hjemmom å hente badetøy før gutta fikk seg en dukkert (ikke jeg pga. ferskt blekk) hos Cecilie og Vegard. Ble ikke så lenge da det var innhumant varmt (hvis det er lov å si det) ved bassenget og leilighet, lego, film og aircon lokket hjemme.
Rolig ettermiddag med dobbeltnevnte nyinnkjøpte saker før Emrik bikket over i køya 19:17 og Vincent ville at jeg skulle si ord han skulle skrive (kommer til å bli noe stort av denne gutten) før han gikk i seng ved åtte tiden.
Nå er det kvelden og jeg har store planer om en date med Lars Monsen, tror det blir Nordkalotten ikveld, tjulahei.
Dårlig gjort å ha en medblogger som sitter i Norge og frister med høstvær og fårikål :-)


Boyz in dah hood (takk Camilla) på tur etter is

En veldig varm og svett Emrik gutt

En veldig varm og svett Vincent gutt

Emrik kjøler hjernen med en is

Vincent på sin andre is (som han ikke klarte å spise opp???)

Vincent i farta

Usikker på hva Vegard tenker på her:-)

Verdens beste venner

Meditasjon

Avkjølt gladlaks

Turban guru 1

Turban guru 2

Turban guru 3

Vincent klapper rokke (Stingray)

Vincent og Emrik foran Lionfish akvariet

Emrik og Vincent inne i en glassboble

Gutta inne i undervannstunellen (nest siste bilde før batteriet var "exhausted")

Gutta inne i undervannstunellen (siste bilde før batteriet var "exhausted")

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar