lørdag 1. september 2012

På stedet hvil

Dette var helgen vi trodde vi skulle flytte ut til Sentosa, men neida, sånn ble det ikke!
Her står alt på stedet hvil og vi bort fortsatt i Sommerville. Det er alt for mange ledd mellom oss som skal bo på SeaScape og Landlord som eier den aktuelle leiligheten, og da tar ting så ufattelig mye tid! Og ingen har jo dårlig tid, bortsett fra oss, som er fed up med bråk og mugg i sommerville og ganske så ferdig med stedet!
Jada, vi får bare gjøre det beste ut av det, mens vi venter i spenning og håper at det skjer noe til uka eller neste helg.


Vi sparker ball mens vi venter på å flytte


Her har uken gått sin vante gang. Guttene stortrives på OFS og vi fikk til og med beskjed fra læreren til Emrik om at han virker glad og fornøyd og deltar på aktivitetene med resten av klassen. Hurra! Det er deilig lesning.
Vincent gjør lekser med stor iver, og vi tror ikke det er så lenge før han knekker lese-koden. Til uka begynner norsk-skolen, det er to timer med norsk-undervisning hver torsdag ettermiddag. Da blir nok forvirringen komplett, når han skal lære å lese og skrive på norsk samtidig som på engelsk.


To fornøyde gutter i gym-uniformer

Jeg har vært på jakt etter kjole denne uken til "the Wededing", som jeg skal delta i om 4 uker. Da stikker Lucia og jeg en kjapp tur hjem til Norge for å få med oss bryllupet til Tone og Jostein. Alex og guttene blir her i Singapore. Ingen kjole er funnet ennå, men en Kartell-lampe fant veien hjem til oss! Snille Cecilie er med meg som sjåfør og personlig shopping-assistent:)

Spreke papsen er i full gang med tennis igjen, og hver onsdagskveld skal det drilles i klasking av en gul ball over nettet. Veard har også joinet den sporty tennis-gjengen.


Dette bildet er tatt FØR tennis-timen

Fredag var Lucia og jeg på barseltreff hos Kristin. Hun har Aleksander på 4 mnd, og Maria og Theodor (7 uker) var også der. Morsomt å se hvor stor forskjell det er på barn på 7 uker, 4 mnd og 7 mnd som Lucia er. Uansett hadde vi en særs hyggelig dag sammen, og barna syntes det var stor stas med noen på sin egen størrelse på gulvet. Lucia har begynt å skrike høyt som en kråke, sånn helt plutselig, og hun skremte Aleksander og Theodor litt innimellom, men ellers gikk det bra. Resten av barsel-gruppa er i Norge om dagne, men satser på å bli fulltallig snart.


Lucia blir stadig flinkere til å sitte i stol, og elsker å være en del av familien og sitte rundt bordet med oss

Fredag kveld var det 3. gang vi hadde gourmet klubb. Vi var bare seks personer denne gangen, men vi hadde en utrolig hyggelig kveld i vinkjelleren på Oso Ristorante, med fantastisk god mat, og artige folk!


Herr og Fru Sæterlid

Kjekkeste papsen

Thomas og mamsen

Kristin, Thomas og mamsen i vinkjelleren på Oso ristorante

Spider crab til forrett


Vegard var sulten og bestilte 1kg t-bone (inkl bein)

Thomas spiste beef tenderloine

Utenfor restauranten etter middagen

Sjekk cowboyen i bakgrunn. Herlig!
Lørdag møtte vi Vegard og Cecilie på Sentosa, for litt sol og bad og strandliv. Emrik nekter å bade i havet, er livredd for at det skal være haier, krokodiller eller fisker der, så han holder seg mest på land. Eller rettere sagt; han holder seg mest på solsengen, for han vil helst ikke ha sand på seg heller:) hehe. Dette lover jo bra for strandferien til Krabi i oktober!


Coool dude, coool glasses

Mr pigg-it! Eller Mr søtnos deluxe?

Cooola paspen

Slakke mamsen
Fiiine Viiincent


Say no more: V & V
Emrik har spis godt til middag i det siste

Nå er det lørdag kveld, tre stk barn er badet og i pysjen, guttene spiser godterier og ser på norsk barneTV (NRK nettTV) og livet er igrunn ikke så verst:) God helg ønskes kjente og kjære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar