mandag 17. september 2012

Søndag

Søndag var dagen som mye måtte fixes. Det er plutselig en del mangler når man har skiftet bopel. Det første på lista var å kjøpe steketermometer til den enorme entrecoten vi skulle grille senere på dagen. En kjøretur til Lemon Zest i Holland Village løste den biffen. Det andre på lista var å se på/ kjøpe sykkel. Sentosa er jo et fantastisk sted å sykle. Kan ikke bo her ute uten sykkel! Men selvfølgelig var begge sykkelbutikkene vi kjørte innom stengt på en søndag. Så vi får prøve lykken igjen til uka.
Så skulle vi se på nytt sofa-bord. Det Ikea-bordet vi hadde ble kastet da vi flyttet fra Sommerville. Men det jeg hadde sett meg ut på Galanga Living, falt ikke i smak hos mr Bommen, så sofa-bord ble det heller ikke denne dagen.
På vei hjem igjen stoppet vi på Prive cafe på Keppel Marina og spiste en deilig lunsj. Der møtte vi tilfeldigvis Silje, Joachim og Hedda også, så det var koselig. Er så deilig nå som Lucia er så stor at hun sitter. Hun er liksom mye mer delaktig i familie-sysslene våre. Og hun er så happy selv også når hun får være med på det som skjer.

Papsen har henda fulle på cafe

En tankefull liten stor Emrik

Vincent'en

På ettermiddagen var det tid for første BBQ hos oss på seascape. Vi tok bare en reprise av den hyggelige søndagen vi hadde hos Maria og Petter forrige søndag, og hadde invitert Maria, Petter, Theodor, mamma'n og pappa'n til Maria og Vegard og Cecilie.

Lucia er center of attention - og elsker det

Gutta "kamper" med sverd

Husets kokk mr Bommen

Singapore-pose

Sjokoladekake til kveldsmat

Da besøket var dratt, oppvasken tatt og alle barn i seng, sank vi ned i sofaen og så de siste episodene av Solsidan, Sesong 2! Den serien er bare helt fantastisk morsom (selv for en uten humor som meg) og anbefales på det sterkeste. Heldigvis er Sesong 3 rett rundt hjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar