fredag 12. oktober 2012

Borte bra, men hjemme best

Da var Norgesbesøket over for denne gang. Og hvilket fantastisk og begivenhetsrikt Norgesbesøk det har vært!

Søtnos på gulvet hos mormor og moffa


Stas med Ulla også

Jentene er klar for turen tilbake til Singapore
Det var med nød og neppe at jeg fikk igjen kofferten, som var fylt til randen med gaver til guttene, norsk pålegg + litt annet snadder. Noe måtte faktisk legges igjen, så mamma og pappa tar det med når de kommer til singapore om en uke.

På vei til Gardermoen stoppet vi hos Camilla. Der var også Matilde og Fanny og Anmari. Kjempekoselig å se alle igjen og det kan bli en god stund til neste gang dessverre. Vi fikk servert en helt aldeles nydelig lunsj.

Deilig lunsjbord på Gjettum hos Camilla og jentene

Søteste Fanny

Fineste svigersøster


Pappa og Anmari


tante-kos

Farmor-kos

Vel fremme på Gardermoen viste det seg at kofferten min veide 31 kg!!! Hadde den vært 1 kg tyngre hadde flyselskapet nektet å sende den. Det var uansett 500 kjappe kroner i overvekts-gebyr.

Så sa vi farvel til mormor og moffa for denne gang. Alltid trist å si hadet, men vi har storkost oss maks hjemme hos de disse dagene. Både Lucia og jeg har blitt skikkelig bortskjemt med mat og kos og oppmerksomhet og hjelp. Heldigvis er det ikke så lenge til de setter kursen mot Singapore i bygynnelsen av november.

Søt når hun sover

Farvel for denne gang!

Resten av turen gikk faktisk over all forventning. Lucia var stort sett blid og fornøyd og sov mesteparten av den lengste turen fra Helsinki til Singapore. Den middelaldrende pensjonerte engelske politimannen som satt ved siden av oss hele veien, og som ikke så veldig fornøyd ut da han skjønte at han skulle sitte ved siden av oss, sa faktisk på slutten av flyturen at Lucia hadde vært en veldig snill og flink baby!

Flyplass-vogn

Og endelig var vi hjemme hos guttene våres igjen! Så utrolig koselig å se de i ankomsthallen! Lucia og jeg er verdens heldigste jenter som har vedens beste gutter! Som sagt: Borte bra, men hjemme best. Og "hjem" er der sine aller kjæreste befinner seg!

Verdens beste gutter


Verdens beste velkomstkomite

Nå er det bare å kaste seg rundt, for imorgen (mandag 8.oktober) kommer min kjære venninne Gry på besøk for en kort uke:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar