fredag 26. oktober 2012

Høstferie

Torsdag, og guttene har fortsatt høstferie. Det er dem vel undt, og er vel fortjent! Virker som de trenger en pause fra alt alvoret som er i skole/abarnehage her nede! De nyter å være hjemme og leke og kose seg og ikke minst spille Lego Star Wars på Playstation 3, som de er HELT opphengt i! Jeg lokket meg at de kunne få spille, hvis vi ryddet og sorterte alle lekene deres først. Det var greit (de gjør hva som helst så lenge de får spille!) og resultatet på lekerommet ble veldig bra!

Morgenstund har gull i munn

Og Lucia er happy så lenge hun får være med å gjøre det storebrødrene sin gjør!

Etter at guttene hadde spilt, Lucia hadde sovet og vi hadde spist nybakte horn med ost og skinke til lunsj (MERK: bakt av mamsen!) dro vi til Rouce Kids Gym på Liang Court. Det er et innendørslekeland, med alt man kan tenke seg av leker. Lucia var med for første gang, og storkoste seg. Ikke verst at et sånt sted kan være morsomt for både et 8 mnd gammel baby og en 6 år gammel skolegutt!


Lucia hviiner av fryd i Hello Kitty huska

V og E fant en morsom racerbilbane

Lucia prøvekjører en fet gå-bil

Hyller på hyller fulle av leker!

Endelig er Lucia i rosa "Barbie-heaven"!

Vincent tester ut...

Emrik fant favoritten sin Lynet McQueen

Best å holde tunga rett i munn når man krabber inni en tunnell
Etterpå måtte vi en kjapp tur innom Ikea for å kjøpe litt mer oppbevaring til alle små-lekene til guttene og rammer til de fine bildene vi har fått av Fluid Photography etter fotoshooten i sommer. Utrolig, men sant: Julen har kommet på Ikea!! Og selvfølgekg måtte vi handle inn litt småtteri av jule-pynten!


Jultreet er på plass

Og det er all julepynten også!
Resten av ettermiddagen ble stille og rolig, papsen kom hjem fra jobb, han fikk brukt den nye store drillen sin (med innebygd støvsuger!?) og fikk hengt opp litt på veggene her i leiligheten, og guttene badet i badekaret til ellevill fryd!

Etter at barna var lagt kunne vi endelig synke ned i sofaen, alt for lenge siden sist, og vi satte på en ny serie, som virkelig falt i smak. Suits!

Guttene bader, papsen skrur

Er det mulit å ligne mer på pappa'n sin?

Lucia har fått tann nr 3 og 4 (fortennene oppe) og de må pusses!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar