fredag 26. oktober 2012

Sentosa Turister

Vi bor jo nå som kjent på Sentosa, men allikevel er det ikke alt på denne øya vi har utforsket enda.

Idag sto Singapore Cable Car på tapeten og flaks for oss går den fra Sentosa, innom en skyskraper på Harbourfront og opp på "fjellet" Mount Faber som rager hele 106 svimlende moh. (moh. er "meter over havet" for dere som ikke er vant til forkortelser, og havets overflate er jo på samme høyde over hele verden for de som ikke har tenkt på den saken).

Uheldigvis hadde vi noe småtterier som måtte handles inn før vi kunne sette turen mot dagens hovedattraksjon og vi må derfor innom vårt elskede og kjære Vivo City og handle litt først (dryppende ironi).

Siden det idag var jeg (Alex) som hadde Lucia i babybjørn er det min vakre kone som har tatt de fleste bildene og da ble også jeg med på endel av de :-).

På Vivo ble det noen barnefilmer, Haloween kostymer, masse mat og drikke samt en tur innom Do It Yourself (D.I.Y) butikken for å finne gipsplugger. Jorid har tvunget meg til å henge opp masse greier på veggene og da må man jo ha utstyret iorden, har så langt fått handlet inn borrhammer, vater, målebånd etc. etc. så det kommer jo noe positivt ut av det.
Gipspluggene derimot gikk det dårlig med, de hadde gipsplugger, men skruer som passet til pluggene hadde de ikke, og det er typisk Singapore.


Stemmer det, jeg måtte ha litt øl også

Gutta klarte å lure seg med en karusell som noen andre betalte, de tok opp 2 av 3 plasser så de n betalende pappan mått plassere sine 2 barn på samme sete

I bussen på vei til gondolen

Angry Birds tema på Cable Cars, ble ikke mindre populært hos gutta av den grunn

Up Up and Away

Mamsen er bildesjef

Søtnos

Søtnoser

Søtnoserene

Endelig på toppen, litt høydesyke, men ved godt mot

Mamsen, Emrik og Lucia sjekker utsikten

Tittit

Haloween

Og så sover vi litt

Yo, my name is Emrik and I have an axe in my headGutta Boyz

Boyz
 Etter shopping og utflukt fikk vi besøk av Maria, Peder, Axel, Lars og Martin, det var høyt tempo med påfølgende risengrynsgrøt spising, veldig hyggelig.
Besøk av Maria, Peder, Axel, Lars og Martin
 Når stillheten senker seg, 2 av 3 barn er i seng og Vincent ELSKER å få være oppe litt ekstra sammen med oss. Han renset og spiste reker og vi koste oss.
Vincent får være oppe litt lenger idag og spiser MASSE reker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar