torsdag 8. november 2012

Bursdagsfeiring

Onsdag var dagen for Vincent sin store bursdagsfeiring. I år valgte vi å invitere til bursdag på en hverdag etter skoletid. Dette fordi vi reiser til Kuala Lumpur til helgen.
Vincent våknet spent opp og fikk lov til å åpne en gave på morgenen. (Resten spares til fredag da hans virkelige bursdag er.) Den var fra onksel Snorre og tante Linn: En disco kule!! Og det var midt i blinken med tanke på bursdagsfesten senere på dagen.


Kult med disco kule!

Så snart mann og barn var ute av hus var det bare for mamma og meg å brette opp armene. Det skulle lages fotball-bane-gele, monster cupcakes, kanelsnurrer osv.


Monster cup cakes.


Triple trouble pyntet til fest 1

Triple trouble pyntet til fest 1

Lille Lu og Mamsen

Papsen og Emriken

Moffis


Kl 17:00 startet festen. Vi hadde leid Function Room her på Seascape, og 11 barn kom for å feire Vincent sine 6 år! Takk og pris for at vi ikke arrangerte denne festen hjemme, for barna var høyt og lavt og over alt og støynivået var rimelig høyt.
Etter pølser og brød (+ hvit pizza til de voksne) var det tid for pakke-åpning. Vincent fikk god hjelp av ivrige venner til dette.
Da er bursdagen i gang

Godt med pølse

Henrik følger ivrig med

Lucia og papsen

Morsomt med åpning av gaver
Lucia og Jostein

Mer pakkeåpningEmriken er med


Så var det kake-spising. Så hadde vi litt disco, før vi startet skattejakt i skumringen. Jeg hadde gjemt 9 skatter (godteri) rundt Seascape-bygget og alle hadde med seg hver sin lommelykt som de skulle bruke for å lete etter skattene. Hver skatt var også markert med en refleks, og det var nesten jevere å få en refleks enn det var med godteriet:)

Kakebordet

Tid for skattejakt
Hvor er neste skatt?

Alle får hver sitt godteri på hver post


Mamsen forteller hvilken retning neste skatt befinner seg

Det var en blid og fornøyd og trøtt Vincent som la seg den kvelden.

Kinesisk stjerneskudd

Og det var et par trøtte og slitne foreldre og besteforeldre som satt med bena høyt hevet på kvelden, og var ganske glad for at feiringen var vel overstått for denne gang. Puh!!

Litt øl og vin smakte forteffelig etter en lang dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar