torsdag 29. november 2012

Giftering?

En lang og rolig morgen med Lucia i dag. 
Lucia poserer på kjøkkenbenken #1

Lucia poserer på kjøkkenbenken #2

Lucia poserer på kjøkkenbenken #3

Lucia poserer på kjøkkenbenken #4
Jeg møtte Hege Steffensen til lunsj på Sushi Tei på Vivo. Vivo er det verste shoppingsenteret å være på om dagen. Nå før jul vrimler det av folk, og det er best å unngå å sette sine føtter der for en hver pris. Men siden det er det nærmeste senteret til Sentosa og det går gratis shuttle bus dit, er det veldig praktisk å stikke dit for lunsj/ærend.En liten koselig butikk pyntet til jul

Yummi sushi

En koselig formiddag med Hege

Yummi sushi #2

I dag kom Vincent hjem fra skolen med en Batman-bil han sa han hadde fått av Elsa i klassen (en fransk jente). Jeg spurte han hvorfor han hadde fått den og om de var kjærester? "Nei, vi er ikke kjærester mamma, denne Batman-bilen er jo ikke akkurat en giftering". Jeg måtte le!

Det er utrolig hvor mye glede disse to karene har av hverandre!

Emrik følger med...

...mens Vincent leser en av de fire bøkene som skal leses hver dag

Tattis-boy! Akkurat som papsen

Ellers en stille og rolig kveld. Papsen er ute med jobben på en eller annen messe på Marina Bay Sands. Mamsen har pakket inn 48 stk pakker til adventskalenderene. Det gikk fortere enn i fjor, siden jeg gjorde den geni-streken å kjøpe grå-papir-poser med nisser på på Ikea. Det var bare å putte gaven oppi posen, lage et hull og knyte igjen.
I morgen venter malerkurs og juleball på Raffles!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar