lørdag 17. november 2012

Julebasar og pinnekjøtt

Lørdag morgen og papsen og mamsen fikk lov til å sove helt til klokka ni, da mormor og moffa frivillig tok morgen-skiftet! Hvilken luksus!

Denne helgen er det julebasar i sjømansskirken. Her bugner det av julekaker, bakst, julepynt og annet morro. Det er masse folk, og utrolig varmt! Vi tok turen opp etter frokost, og det var vi ikke alene om! Møtte mange kjente blandt alle de fremmøtte. Dette var visst årets varmeste dag (var det noen som sa) og det merktes! Vi fikk handlet litt julepynt, et par kjevler til gutta ( må jo bake pepperkaker snart) en jule cd og en julekrans. Vi var i ferd med å renne bort til slutt og kom oss endelig hjem til air-con!

Vegard og Cecilie stakk innom en liten tur på ettermiddagen, og vi tok med litt drikke ned til bassenget og tok en skål og en kjærkommen avkjølende dukkert. Igjen begynte det å regne! Det er tydelig at regn-sesongen er i gang. Det er strålende sol på morgenen/formiddagen og så kommer regnet med torden og lyn snikende innover øya på ettermiddagen. Koselig!

Alle sammen samlet i bassenget

Deilig med en dukkert

Skål

Bånnski

Moffa koser seg i baderingen til Lucia

Ikke dumt med et glass sprudelwasser på bassengkanten
Guttene snik-startet på juletradisjonen, og så et par episoder av Jul i Svingen med mormor og moffa til barneTV. Elsker den serien, den er så koselig og får lyst til å flytte til Svingen med en gang. Lengselen etter norsk jul ble ikke noe mindre etter dette:(


Jul i svingen på TV

Da to trøtte gutter og en jente var i seng, hadde papsen stelt i stand et herlig Pinnekjøtt-måltid til oss. Det var øl og akkevitt og tilbehør som seg hør og bør til slik mat. Kjempegodt! Og nok en smak av jul!
Vi avsluttet kvelden med litt norske talenter på TV.

Her var gryta med pinnekjøtt fra New Zealand

Skål

Mamsen tenner noen lys
Mormor har kjøkkentjenesten

Masen og papsen ryder opp etter middag (Eva har fri)

Stua vår

Tv-tid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar