søndag 4. november 2012

Laaaaazy weekend

Deilig med en skikkelig slapp helg. Ingen store planer foruten å kose oss.

Lørdag tok vi en tur til Azzura Beach club på Siloso beach (Sentosa), vi møtte Elisabeth, Jostein, Jakob og Jonatan i parkeringshuset på Beach station og tuslet langs stranden til Azzura.
Det var et lavt, tungt og sort skydekke og så snart vi hadde ankommet destinasjonen begynte det å regne.

"noen" hadde også glemt minnekortet til kameraet i sin PC som sto trygt hjemme i leiligheten så bildene fra formiddagen kommer fra Jorids Iphone. Jeg prøvde selvfølgelig å skylde på Jorid for minnekortet, men bevisene mot meg var for sterke. Det var visst ikke helt innlysende at man må sjekke om det er minnekort i kameraet når man tar det med. Jepp jeg vet den var tynn.

Regnværet gjorde forsåvidt ingenting, det er jo fremdeles 30 grader i skyggen så vi benyttet tiden til å spise en svindyr lunch og bade i bassenget.

Lucia ble helt rolig hos Elisabet, tydelig hun har teken på babiser og det er bra for snart kommer tredjemann hos de også

Jakob, Jostein og Jonathan

Øs, Pøs Regnvær

Gutta spiller Animal Kaizer kort mens de venter på at regnet skal gi seg

Fra Azzura reiste hele gjengen hjem til oss, hvor guttene lekte og koste seg.

Vincet og Emrik fikk pølser i brød til middag, hvis de kan velge er det pølser som står på toppen av lista. Helt klart at jeg har oppdratt de riktig på dette punktet.

Pølsefrans 1

Pølsefrans 2
Lørdagsgodt til gutta besto av den haugen med godteri de samlet inn på Haloween, Emrik kløyvet over halvparten av godteriet i gresskarskålen sin, mens Vincent tok det litt roligere. De kikket på "Little Rascals" på TV og synes det var like moro som jeg synes det var når jeg var liten.


Alle elsker "Little Rascals"
Når alle barna er i seng og roen senker seg over huset er det deilig å slenge seg nedpå i sofaen med noe kaldt å drikke. Vi ser Norske Talenter via TV2 Sumo hvor vi har abonnement, helt genialt.


HELT greit når alle barn er i seng
Søndagen var enda slappere enn lørdagen, Gutta var ikke ute av pysjen før langt utpå formiddagen.
Lykken varer imidlertid ikke evig og når Jorid dukker opp med pisken er det bare å finne frem verktøyet. Det var visst bestemt at jeg skulle henge opp resten av hyllene som jeg tidligere hadde sagt var "umulig" å henge opp gitt veggens beskaffenhet.
Vel vel, med nye plugger og skruer ble det imidlertid en ordning, veggene består av 12mm gips, 10mm luft og deretter murvegg, himmelsk. En ting er sikkert, de hyllene faller ALDRI ned.

The league of superheroes in pyjamas, Må ikke forveksles med bananer i pysjamas

Godt at hun ikke har knukket koden med korkene enda
Etter den tunge arbeidsøkten måtte far i huset komme seg en tur ut, vi bestemte at gutta skulle på sparkesykkeltur til Siloso beach for å kjøpe en is og bade litt. Jentene skulle holde fortet hjemme, hva nå enn det måtte bety.

Som vanlig var vi så langt unna vi kunne være når regnværet begynte, men heldigvis hadde vi på oss badetøy.


Akkurat begynt og passe svett, Seascape (vår condo) i bakgrunnen

Pust i bakken

Påfugler som spiser matrester på bordet, veldig eksklusivt og genuint

Så langt skulle vi idag (Bora Bora Beach Bar), det var her vi var når det begynte å regne

En is i enden av turen

Nam, omtrent her gikk kameraet tomt for batteri, "noen" hadde glemt å lade det

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar