tirsdag 27. november 2012

Søndag på Snow City

Søndag hadde vi en rolig morgen. Guttene elsker å gå i pysjen frem til lunsj, surre rundt, leke med lekene sine, spille og se TV. Alt det de ikke får tid til i hverdagen når det er skole.Og Lucia elsker å følge etter guttene og se hva de driver på med. Hun har blitt ganske så rask med krabbingen.


Jeg er sinna altså! Se - jeg gråter med tårer til og med!

Den dumme bleia de har satt på hodet mitt!


Vincent super-hero

I farta...

Batman Emrik i farta

Sengene til guttene er slått ut sånn at hele rommet er en eneste stor seng.
Lucia følger spent med!
Etter frokost ble leiligheten pyntet til jul. Litt rart å gjøre det før vi skriver 1. desember og før første søndag i advent. Men siden vi reiser til Australia 20. desember, så blir julen litt kort i år, derfor begynner vi litt tidligere:) Og jeg ELSKER julen, så man kan vel strengt tatt ikke begynne for tidlig!?

Litt utpå dagen fikk vi lunsj-besøk av Vegard og Cecilie og Tone og Kenneth, Inez og June. Det er en norsk familie som vi ble kjent med i Sommerville. Tone og barna har flyttet hjem til Norge, mens Kenneth bor i Sommerville og pendler litt frem og tilbake. Vi har ikke sett de siden juni, så det var et hyggelig gjensyn.
Papsen vartet opp med BLT. (alle bilder fra dette besøket ble veldig dårlig, derfor ingen bilder)

Men det fantastiske var at Vegard og Cecilie tok med alle tre (!) barna til Snow City. Det er et innendørs lokal fylt med snø og is hvor man kan ake osv. Dette var egentlig bursdagsgave til Vincent fra Vegard og Cecilie, men de tok likesågodt med seg Emrik og Lucia også. Så da besøket dro, hadde vi plutselig 2 timer til rådighet uten barn! Hvilken luksus. Vi kunne nesten ikke tro det! Tusen takk Vegard og Cecilie. Vi skylder dere en STOR tjeneste:)
Lese bok på terassen sånn mitt på lyse dagen...

...er en heller sjelden opplevelse

Skulle egentlig bade i bassenget, men det begynte å regne, så da fikk vi ta til takke med terassen.
Barna kom hjem etter to timer, blide og fornøyde! Vegard hadde tatt med guttene inn i "det store kjøleskapet" mens Cecilie koste seg med Lucia utenfor. De hadde tatt flere bilder der inne også, som vi fikk til odel og eie:
Vegard kler rollen som tre-barns-far:)

Brrrr, lenge siden guttene har sett snø/is

De fikk låne vintersko/jakke og votter på Snow City

Emrik og Vincent i farta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar